ODRŽANE PREMIJERE FILMA “PETAR ZECIMIR” U ZAGREBU I SPLITU!

 

Ovog vikenda održane su premijere igrano-animiranog filma“Pe tar Zecimir” paralelno u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split.

Uz projekciju ove animirano-igrane avanture najpoznatijeg zeca na svijetu posjetitelji su uživali u prigodnom programu Zekanje, organizirano u partnerstvu sa Zoološkim vrtom grada Zagreba, koji je uključivao druženje s ekipom filma i s maskotama životinja, piće dobrodošlice i još pregršt zečje/dječje zabave koja je razveselila one najmlađe ali i njihove roditelje.
U duhu Petra Zecimira tijekom cijelog događaja grickala se naravno mrkva, najdraže jelo Petra Zecimira.
Premijeri i zekanju pridružili su se i glumci koji su sudjelovali u sinkronizaciji filma Luka Bulić, Tihana Lazović, Dušan Bućan, Dalibor Petko, Zlatan Zuhrić Zuhra, Bruno Šimleša, Ana Begić Tahiri, Nina Kaić Madić … i osobe iz svijeta medija, filma, glazbe… između ostalih i Nives Celzijus, Iris Pinjuh Androšević, Ana Gruica, Ana Čagalj, Žanamari Perčić,
Dunja Mazzocco Drvar …

Petar Zecimir ili originalno Peter Rabbit na veliko platno iskače ravno iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodana u preko 45 milijuna primjeraka i to na čak 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača je svojevrsna ikona koja je zaludila sve generacije i koja se tradicionalno prenosi s generacije na generaciju. Upravo zato nije niti najmanje iznenađujuće njegovo filmsko ostvarenje. Avanture Petra Zecimira bit će zasigurno najveći obiteljski filmski događaj ovog proljeća!

Igrano-animirani film “Petar Zecimir” od 22.3. u kinima!

Oglas

Komentiraj

komentari