Podržimo kampanju “Budi jaka”!

Pozivamo sve da se uključe u kampanju “Budi jaka”! I vi možete pomoći djeci oboljeloj od malignih bolesti da dobiju vlasulje od prirodne kose. Pod nazivom „Budi jaka“ Pantene kampanjom želi djeci vratiti samopouzdanje i podržati ih u najvažnijoj životnoj borbi.

panteneObzirom da u Hrvatskoj nisu bile dostupne vlasulje od prirodne kose prilagođene djeci oboljeloj od malignih bolesti, Pantene je u suradnji s udrugom Kosa ljubavi i trgovačkim lancem dm-drogerie markt d.o.o. pokrenuo kampanju „Budi jaka“. Cilj kampanje je prikupljanje sredstava za izradu vlasulja od prirodne kose koje će potom biti donirane djeci.

Vlasulje od umjetnih materijala često kod djece izložene agresivnom liječenju izazivaju dodatne poteškoće poput iritacije kože. A zbog cijene koja se kreće oko pet tisuća kuna mnogim je roditeljima vlasulja od prirodne kose veliki trošak.

Šišanjem dijela svoje kose na početku humanitarne kampanje „Budi jaka“ ulogu ambasadorice preuzela je Iva Balaban. Iva i dalje aktivno sudjeluje u kampanji i poziva sve koji su mogućnosti da podrže prikupljanje sredstava za izradu vlasulja od prirodne kose.

Rezanje dijela kose je simbolična gesta kojom pozivam sve koji su u mogućnosti da kampanju „Budi jaka“ podrže kupnjom Pantene proizvoda u trgovinama dm-a. Ovo je najmanje što možemo učiniti kako bismo djeci pružili podršku. Lijepa i snažna kosa važna je svima nama, a djeci će vratiti barem dio samopouzdanja potrebnog da hrabro nastave svakodnevnu borbu s teškim okolnostima u kojima su se našli“.

Pantene kampanja „Budi jaka“ u svim trgovinama dm-a traje od početka veljače do kraja ožujka,  a kupnjom Pantene proizvoda i vi možete pomoći izradu vlasulja od prirodne kose za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Oglas

Komentiraj

komentari