Olival predstavio novu OlivalSun liniju za djecu

Domaći brand prirodne kozmetike Olival predstavio je novu sunčanu liniju proizvoda za djecu!

Tvrtka Olival odavno je osvojila tržište i potrošače svojom linijom proizvoda za sunce. Na dvadeseti rođendan Olivalove linije za zaštitu od sunca predstavljena je potpuno nova, poboljšana i proširena linija proizvoda za sigurno uživanje u suncu, temeljena na prepoznatljivim i tradicijskim recepturama, uz dodatnu poboljšanu formulaciju, sukladno najnovijim trendovima.

Nova OlivalSun linija sastoji se od 15 proizvoda u tri podkategorije: zaštita odraslih, djece i proizvodi za ubrzano tamnjenje.

O nježnoj dječjoj koži treba brinuti s posebnom pažnjom te s osobito snažnim naglaskom na pravilnu zaštitu od opasnih sunčevih UV zraka.  U Olival SunKids liniji za zaštitu dječje kože lica i tijela možete birati između SunKids spreja i kreme sa SPF 30+ i 50+. Osim što štite od širokog spektra UVA i UVB sunčevih zraka, svi proizvodi su vodootporni, ne sadrže parabene, mirise, mineralna ulja i boje, ugodnog su mirisa te sadrže ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac koji njeguju i hrane kožu. Posebna pumpica na mlijeku omogućuje jednostavniju, bržu i higijenski prihvatljivu aplikaciju na kožu što uz novu generaciju brže razmazivih emulzija čini Olivalovo SunKids mlijeko izuzetno praktičnim te ubrzava postupak zaštite, osobito važno za najmlađe koji su neprestano  u pokretu.

Olival Sun proizvodi dostupni su u drogerie markt – DM, Muelleru, Sparu, KTC-u, Konzumu, Kozmu, Bipi, bolje opskrbljenim ljekarnama i NAMI).

Oglas

Komentiraj

komentari