Omiljena linija Meghan Markle za trudnice predstavlja pristupačnu kolekciju s J.Crew-om!

J.Crew i Hatch pomažu trudnicama da predivno izgledaju!

Ako ste buduća mama koja radi u uredu, J.Crew i Hatch imaju savršenu liniju za vas koja će zadovoljti sve vaše estetske i profesionalne potrebe. Dva brenda udružila su snage kako bi stvorili kolekciju u kojoj će se svaka buduća majka osjećati predivno i moćno.

Za ovu suradnju Hatch (brend kojem je bila vjerna Meghan Markle tijekom svoje trudnoće) je inkorporirao svoju ekspertizu za majčinsku liniju u neke od najprodavanijih stilova J.Crew-a za poslvni outfit. Primjerice, Regent blazer ima izduženu siluetu i materijale za sve četiri sezone, dizajniran kako bi odgovarao trbuščićima koji rastu.

A šavovi na Resume haljini strateški su uklonjeni kako bi se buduće mame osjećale ugodno tijekom cijele trudnoće. Kolekcija također uključuje svestrane stilove koji se mogu uklopiti u vašu garderobu tijekom vikenda. J.Crew i Hatch nazivaju ove komade odjeće ‘outfiti u 30 sekundi’. Linija uključuje kaftan haljine,kombinezone s podesivom elastikom otraga i džempere od kašmira koje svakako vrijedi zadržati i poslije porođaja.

Pojedini komadi Hatch & J.Crew kolekcije, dostupni su po cijenama od 60 do 298 američkih dolara.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar