Omiljena Viber zajednica za bezbrižnije roditeljstvo dostupna i u Hrvatskoj

Vjerojatno smo svi upoznati s činjenicom kako nastaju bebe i svima nam je jasno da rode nemaju baš nikakve veze s tim, no ovog proljeća znak jedne rode donosi izvrsne vijesti svim roditeljima. Od sada je u Hrvatskoj dostupna Viber zajednica pod nazivom Savjetovalište Bebiron, čija je glavna svrha pomoći roditeljima umanjiti brige koje donosi roditeljstvo.

Većina roditelja zasigurno se barem jednom suočila sa situacijom u kojoj im je stručan savjet vezan uz zdravlje njihova djeteta bio potreban baš onda kada stručna osoba nije bila na raspolaganju. Od sada takvih situacija više neće biti jer je u zajednici Bebiron na raspolaganju stručno osoblje dostupno za sva pitanja vezana uz zdravlje djece, 24 sata na dan, svih 365 dana u godini. Za sve savjete, dvojbe ili upute roditelji se mogu obratiti izravno u Viber zajednicu, a odgovor pedijatrijske sestre slijedi u najkraćem mogućem roku.

Brinuti se više ne moraju ni roditelji u iščekivanju jer Savjetovalište Bebiron misli i na njih. Sva pitanja o trudnoći i ćudljivim pojavama koje je prate više nisu misterij. Brige o sadržaju torbe za rodilište, znakovi skorog porođaja ili, primjerice, jutarnje mučnine – sve su to teme koje potiču mnoga pitanja, a stručno osoblje Savjetovališta Bebiron nudi brze i pouzdane odgovore. Važno je naglasiti i kako nema potrebe za ustručavanjem od postavljanja manje ugodnih ili neugodnih pitanja jer je komunikacija potpuno anonimna i vidljiva isključivo članu koji uputi pitanje i medicinskom osoblju koje na njega odgovara.

 „Savjetovalište Bebiron nastalo je u Srbiji i zbog velikog zanimanja roditelja u vrlo kratkom roku postalo brzorastuća platforma. Ubrzo smo se pozicionirali kao vodeća digitalna platforma za majke iz cijele regije, što potvrđuje i činjenica da okupljamo više od 100.000 pratitelja na trima društvenim mrežama – Viberu, Facebooku i Instagramu. Presretni smo što od ovog proljeća uslugu možemo pružati i u Hrvatskoj te se sadržajno prilagoditi hrvatskom tržištu, a sve s ciljem pomoći roditeljima i onima koji će to tek postati“, izjavila je Valentina Katić, idejni tvorac Savjetovališta Bebiron.

Izvrsna je vijest i to što je korištenje usluge potpuno besplatno. Sve što je potrebno već danas napraviti jest pronaći Savjetovalište Bebiron na javnom Viber chatuFacebooku ili Instagramu, zapratiti ga kako biste postali dio zajednice i postaviti pitanje koje vas muči. Svoje upite možete poslati i putem mrežne stranice Savjetovališta. Savjetovalište Bebiron potrudit će se dati punu podršku svakom članu, bez obzira na dan u tjednu ili sat u danu.

Zašto čekati? Prekrižite jednu brigu više s roditeljskog popisa već danas i postanite član Savjetovališta Bebiron.

Oglas

Komentiraj

komentari