OMILJENI DETERDŽENT – FAKS HELIZIM SLAVI 50. ROĐENDAN UZ MICELARNU FORMULU I MIRIS MOLECULE 01

Prekrasna Ana Radišić kao zaštitno lice nove generacije Saponia proizvoda u koje ćete se zaljubiti na prvu

Trendovi u beauty svijetu iznova se mijenjaju pa tako svako desetljeće donosi neke nove, omiljene must have proizvode. Jedan od najpopularnijih beauty proizvoda u posljednjih nekoliko godina zasigurno je micelarna otopina. Svojim dolaskom na tržište izazvala je pravu mini revoluciju te postala gotovo neizostavan dio beauty rutine brojnih pripadnica ljepšeg spola. Istovremeno izrazito nježna i iznimno moćna, s razlogom se nalazi na vrhu ljestvice omiljenih kozmetičkih proizvoda.

Stoga je Saponia, inspirirana trendovima koji trenutno vladaju u beauty svijetu te u čast svog premium brenda Faks helizima, koji ove godine slavi jubilarni 50. rođendan, osmislila i razvila cijelu liniju proizvoda s micelarnom formulacijom. Micelarna tehnologija u sebi sadrži micele – sitne čestice koje s nevjerojatnom lakoćom otapaju masnoće i poput magneta vežu ostatke nečistoća. Predstavlja pravu inovaciju u pranju i njezi rublja, djelujući dubinski, nježno i besprijekorno, čime odjeća postaje izuzetno čista, meka i njegovana. Saponijini stručnjaci razvili su najnoviju liniju za pranje vođeni mišlju kako odjeća koju nosimo na sebi 24 sata dnevno predstavlja našu drugu kožu, odlučivši tako pružiti joj istinski beauty tretman. Micelarnu tehnologiju ugradili su u sve varijante Faks helizim deterdženta – praškasti deterdžent, gel te u najnoviji – kapsule.  Već od samih  početaka svog  postojanja, Saponia  ispisuje  povijest pranja rublja na ovim prostorima. Kako  vrijeme prolazi,  inovativni duh  njenih stručnjaka postaje sve snažniji, da  bi danas Saponia stasala u vodeću deterdžentsku industriju u regiji, što i dokazuje najnovija inovacija Saponijinih stručnjaka povodom 50. rođendana Faksa helizima.

Povodom okruglog rođendana, Saponia je predstavila još jedno originalno iznenađenje. Naime, pored revolucionarne micelarne tehnologije, u slavljenički Faks helizim ugrađen je miris parfema Molecule 01. Posebnost Molecule 01 je u tome što se sastoji od samo jedne komponente, koja je u svijetu parfemske industrije poznata pod nazivom Iso E Super, stoga on nije parfem u pravom smislu, već svojevrsna misteriozna aura koja se pojavljuje u valovima na koži; nestaje pa se opet pojavi nakon nekoliko sati. Baršunasto – puderastog,  drvenastog, suptilnog i pročišćenog mirisa, na ljude djeluje gotovo poput feromona, odnosno podsvjesno privlači. Jedinstveni sastav ovog parfema nove generacije predstavlja istinsku umjetnost kemije unutar bočice, koji je sada prenesen na čitavu paletu Saponijih proizvoda. Pa su tako, pored Faks helizima, miris Molecule 01 te micelarna formula ugrađeni u njezine najpoznatije brendove Ornel, Nila, Likvi, Arf i Bis, čime je upotpunjeno ovo rođendansko slavlje!

Uloga zaštitnog lica ove jedinstvene i revolucionarne linije Saponijinih proizvoda pripala je našoj prelijepoj voditeljici Ani Radišić.  Ljupka, svestrana i uvijek nasmiješena Ana sjajno se snašla u ulozi ambasadorice nove generacije proizvoda za dom. S obzirom da je i sama ljubiteljica mirisa Molecule 01, oduševila ju je činjenica kako sada najdraži miris može prenijeti u svoj cijeli svijet. Budite i vi dijelom ovog svečanog jubileja te zajedno sa Saponijom proslavite 50. rođendan omiljenog hrvatskog deterdženta na najbolji mogući način – originalnim, jedinstvenim i mirisnim paketom modernih i profinjenih proizvoda, s kojima će čitav dom zablistati posebnim sjajem!

Foto: Vlado Kos

12.03.2018.  Dobitnici u darivanju objavljenom 9. ožujka su: Nikolina Vukelić i Daniela Studak. Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari