OPUŠTENI DANI TRUDNOĆE NEVENE RENDELI VEJZOVIĆ

Trudnoća je jedno od nutritivno najzahtjevnijih razdoblja u životu žene. Tijekom trudnoće zbivaju se brojne metaboličke promjene unutar tijela trudnice , a s ciljem prilagodbe  u izgradnji fetusa, ali i održavanju trudnoće.

Dok Nevena Rendeli Vejzović opušteno uživa u danima trudnoće njen suprug fotografijom bilježi evoluciju života, odnosno svaki trenutak rasta beba. Rezultat toga je niz zanimljivih fotografija iz Neveninog  svakodnevnog perioda trudnoće, a koje je Almagea uklopila u kampanju za zdravu trudnoću.

 „Trudnoća je iznimno uzbudljivo razdoblje, prepuno emocija i brige, pa je naša ideja bila sve zabilježiti objektivom fotoaparata i na taj način prikazati razvoj i rast dva nova života. U ovoj fazi puno se informiram o trudnoći i razmišljam o zdravoj prehrani te pokušavam paziti da ne pretjerujem s količinama, a da hrana bude što bogatija s vitaminima i mineralima.  Često jedem male međuobroke koji mi vraćaju energiju, unosim puno povrća i voća, a i dalje nastojim što duže ostati aktivna, te se pridržavam preporučenih i ciljanih vježbi.“ izjavila je Nevena.

Uravnotežena i raznolika prehrana prije i tijekom trudnoće kao i za vrijeme razdoblja dojenja od iznimne je važnosti za potporu rasta i pravilan razvoj djeteta. Kao odgovor na potrebe trudnica razvijen je Almagea® PRENATAL OMEGA3+: pripravak koji sadrži kritične nutrijente za zdravu trudnoću i dojenje u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama. Almagea® PRENATAL OMEGA3+ osigurava DHA – za razvoj djeteta važnu omega-3 masnu kiselinu, zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom, bogat je željezom te pomaže zadovoljiti i potrebe trudnica i dojilja za vitaminom B6, B12, E i D, magnezijem i jodom. Aktivni sastojci  nalaze se u  Licaps® DuoCap™ kapsulama koje  dodatno povećavaju učinkovitost apsorpcije visokovrijednih aktivnih tvari te su blage za želudac.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ namijenjen je ženama koje planiraju trudnoću, trudnicama i dojiljama. Proizvod ne sadrži otapala, konzervanse, gluten, laktozu, škrob, plastifikatore, alergene ni GMO sastojke.

Proizvod je dostupan za kupnju preko Almagea web shopa i u svim ljekarnama. Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena pakiranja iznosi 205,00 kn.

Oglas

Komentiraj

komentari