Osjetljiva koža zahtjeva najnježniju njegu!

Osjetljiva koža postaje sve veći problem! Bilo da se radi o njezi osjetljive kože ili  brizi o članu obitelji s alergijom, vrlo je važno odabrati najnježnije proizvode u svrhu izbjegavanja iritacije osjetljive kože.

Odjeća i rublje su u neprestanom kontaktu s kožom, stoga proizvodi za pranje rublja trebaju biti nježni jer su namijenjeni upravo osobama s osjetljivom kožom, a pritom zadržavati odličan učinak pranja. Persil Sensitive proizvodi s prirodnim sapunom i mirisom bademovog mlijeka kombiniraju Persil čistoću s najboljom njegom za kožu cijele obitelji te su pogodni za bijelu i obojenu odjeću i učinkoviti pri pranju na niskim temperaturama. Možete ih pronaći u obliku gela, praška i kapsula. Za savršenu njegu odjeće uz Persil Sensitive proizvode preporuča se koristiti Silan Sensitive koji ima poboljšanu formulu prikladnu čak i za ljude koji pate od alergija. Nove blage formule Persil Sensitive i Silan Sensitive proizvoda dermatološki su odobrene te su preporučene od strane ECARF-a, neprofitne Europske organizacije za istraživanje alergija.

Najbolje od Silana za osjetljivu kožu

Osjetljiva koža postaje problem za sve veći broj obitelji diljem Europe. U današnje vrijeme, svaka treća osoba pati od nekog oblika alergije – a u gotovo svakom kućanstvu postoji barem jedan član s osjetljivom kožom. Bilo da se radi o njezi osjetljive kože ili  brizi o članu obitelji s alergijom, vrlo je važno odabrati najnježnije proizvode u svrhu izbjegavanja iritacije osjetljive kože.

Blaga formula dermatološki je testirana te je preporučena od strane ECARF-a, Europske organizacije za istraživanje alergija. ECARF je europska neprofitna organizacija koja znanstvenim istraživanjima testira proizvode pogodne za osobe s alergijama.

Dostupna u dva predivna nježna mirisa – Silan Sensitive i Silan Sensitive Aloe Vera & Almond milk Extracts –Sensitive proizvodna linija pokazala je odlične rezultate u ECARF-ovim istraživanjima. Testovi su pokazali izvrsnu toleranciju alergičnih osoba na obje varijante proizvoda, stoga svaki  Silan Sensitive sada ima ECARF-ovu oznaku kvalitete te je certificiran pogodnim za osobe s alergijama.

Oglas

Komentiraj

komentari