Osvojite idealno ljetno štivo: duhovita i topla priča autorice bestselera New York Timesa

Dolaskom ljepšeg vremena većina nas ima više energije, ali i vremena za knjige. Kako bi dolazak ljeta proslavili uz bebrižno i opuštajuće štivo donosimo vam romantičnu priču koja će vas oduševiti!

Knjižara na obali – Jenny Colgan

Velebni dvorac na obali Loch Nessa, otkačena seoska knjižara i samohrana majka u potrazi za boljim životom glavni su aduti ove duhovite i tople priče autorice bestselera New York Timesa Jenny Colgan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Koncept izdavaštvo (@konceptizdavastvo)

Zoe i njezin prekrasni ali nijemi sinčić Hari žive u tijesnoj garsonijeri u londonskoj ulici koja nikada ne spava, a kada najmodavac najavi povišenje stanarine koju već jedva podmiruje, Zoe je svjesna da tako više ne može.
Prijavljuje se za čak dva posla u Visočju, daleko od zagušljiva i krcata Londona. Mir, zelenilo i netaknuta priroda na obali najpoznatijega škotskog jezera – zvuči božanstveno!
Kao knjiškome moljcu s kroničnim nedostatkom vremena, rad u knjižari ne bi joj trebao predstavljati izazov, kao ni skrb o troje „darovite djece“. Samo, kada se djeca pokažu sličnija čoporu vukova, a njihov otac još izgubljenijim slučajem od zapuštene kuće u kojoj žive, Zoe otkriva da i raj na zemlji ima svojih nedostataka.
Uz pomoć ljubazne knjižarice Nine, Zoe se polako uklapa u mjesnu zajednicu, a Hari pronalazi pravoga prijatelja. Jesu li knjige, svježi zrak i topla riječ dovoljni da iscijele tu ranjenu obitelj, ali i njezinu?

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 16. lipnja je Kristina Jarnević. Molimo dobitnicu da se javi u inbox 🙂 Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari