Otkrijte novu generaciju BREEZE laganih pješačkih cipela!

Stigla je nova generacija laganih pješačkih cipela urbanog izgleda, modernih boja i visokih tehničkih performansi

U svijetu laganog planinarenja i hodanja otvoreno je novo poglavlje! Alpina obuća predstavlja novo ruho svoje obuće, inovativnu liniju laganih pješačkih cipela naziva BREEZE, koje karakteriziraju urbani izgled, moderne boje i vrhunski materijali. Kod Breeze cipela od potplata do vezica korišteni su isključivo visoko kvalitetni materijali koji osiguravaju stabilnost na različitim terenima, pa su upravo zato brzina, udobnost i pouzdanost glavne odlike ove cipele.

Novi dizajn dolazi iz Italije i prati najnovije trendove u industriji sportske obuće. Inspiriran Alpina logotipom, dizajn je snažno povezan s outdoor sportskim aktivnostima pri čemu Breeze cipele postaju neophodan suputnik u istraživanju neotkrivenih puteva. Kao dio identiteta Alpina outdoor obuće, ovu liniju pješačkih cipela, uz visoke tehničke performanse, odlikuje novi i još moderniji izgled.

Za neusporedivu kombinaciju prianjanja i izdržljivosti cipele, kod potplata svih Breeze modela korištena je Vibram Megagrip podloga, koja nudi optimalnu prilagodljivost u svim uvjetima i na svim terenima, od mokrih do suhih površina, a ujedno je i idealna za izuzetno zahtijevne sportske aktivnosti. S ovom tehnologijom osigurana je dugotrajnost i izdržljivost, te kontrolirano i precizno kretanje na nepredvidivoj podlozi. Dvostruka gustoća EVA srednjeg dijela potplata u kombinaciji s Ortholite uloškom pruža potrebnu udobnost i stabilnost u različitim uvjetima, neovisno radi li se o ravnom ili strmom terenu i čini savršenu kombinaciju za svaki novi učinjeni korak.

Zahvaljujući vodootpornoj tehnologiji materijala osigurana je visoka zaštita obuće jer membrana optimalno štiti od prodora vode kao i od vjetra, a istovremeno osigurava prozračnost i omogućava disanje stopala, te ih može održati suhima u svim okolnostima, bez obzira na vrijeme.

Izvedbom zaštitnog gornjeg dijela Breeze cipela dodatno su naglašeni udobnost i stabilnost, dok je sustav za vezanje dizajniran kako bi osigurao brzinu i jednostavnost. S elastičnom mrežicom za vezice korak je siguran i spreman za postizanje zadanih ciljeva.

Breeze pješačke cipele su lagane i pouzdane, te uz njih nema prepreka koje bi vas mogle iznenaditi na putu. Funkcionalnost cipele rezultat je kompromisa između performansi, udobnosti i kvalitete.

Ovisno o afinitetima i namjeni postoje 3 osnovna modela: Breeze R Mid, Breeze X Mid i Breeze Low. Svi modeli mogu se pronaći na www.alpinashop.hr, u Alpina prodajnim mjestima, a do kraja lipnja i u City Centru One West na zagrebačkom Jankomiru u novootvorenom Alpina pop-up store-u.

Oglas

Komentiraj

komentari