Otvoren prvi Baby Tula Pop Up dućan u centru Zagreba

Modne kuće poput Prade i Chanela već godinama koriste koncept pop-up shopa kako bi promovirale svoje novosti i pružile jedinstveno iskustvo kupnje svojim obožavateljima. U korak sa svjetskim trendovima ide i hrvatski uvoznik američkog branda dizajnerskih dječjih nosiljki koji je otvorio prvi Baby Tula Pop Up dućan u Zagrebu. Slijedite put najljepših božićnih izloga u samom centru Zagreba i doći ćete do Dežmanovog prolaza i Love, Ana galerije gdje ćete moći odabrati jedinstveni uzorak Tula nosiljke.

Roditelji danas žele zadržati stil i način života kakav su imali prije rođenja djeteta, a Tula je tu potrebu i prepoznala te stvorila nosiljke koje to omogućuju. Tvrtku Baby Tula osnovala je Ula Tuszewicka, čija je ideja o mekanoj, praktičnoj i veseloj nosiljki za njenu bebu vrlo brzo postala brand koji odabiru roditelji za svoje najdraže diljem svijeta. Nošenje djeteta u Tuli izraz je ljubavi i životne radosti. Roditelji koji nose Tulu prepoznaju se međusobno i dijele iskustva brige za djecu. Tulini jedinstveni dezeni koji se izrađuju u malim serijama postali su predmet želje svake modno osviještene obitelji.

Zajednici ljubiteljica jedinstvenih dezena pridružile su se i poznate mame poput skijašice Janice Kostelić, scenaristice Jelene Veljače, voditeljice Nevene Rendeli, blogerice Elle Dvornik, osnivačice portala Supermame.hr Sonje Švajhler, ali i poznati tate poput Kevina Harta i Daniela Craiga.

U Baby Tula Pop Up shopu uz brojne postojeće dezene, možete isprobati i četiri nova dezena i pripremiti svoju savršenu kombinaciju za adventske šetnje:
Baby Tula Wander nosiljka inspirirana je kampiranjem i avanturama u planinama. Wander nosiljka oslikana je elementima koji prikazuju kampiranje pod zvijezdama.
Baby Tula Just Hanging je uzorak s ljenjivcima koji vise na granama na tamno zelenoj pozadini. Ovaj uzorak je idealna pozivnica na san u Tuli vašim najmanjima.

Playdate nosiljka insipirirana je veseljem koje osjećamo dok se igramo s našim najmlađima. Jednostavan i moderan dizajn malih bijelih srca proteže se na plavoj tkanini.
Baby Tula Tempo živahni je i neutralni uzorak satkan od ponavljajućih bijelih polu-krugova na crnoj pozadini.

Uz Tulu se grlimo i mazimo, a kad je vrijeme za to, zajedno istražujemo svijet na siguran i ergonomski način. Posjetite Tulin Pop Updućan i odaberite svoj omiljeni uzorak!
Baby Tula Pop Up dućan je otvoren od 20. studenoga do 4. prosinca 2019. od ponedjeljka do petka od 10 do 17 i subotom od 10 do 14 sati. Posebnost su subotnja druženja s kupcima i svim zainteresiranima za nošenje u nosiljkama te kreativni natječaj u kojem možete predložiti temu budućeg dezena Tula nosiljki.
Više informacija o Baby Tula Pop Up shopu potražite na: https://babytula.hr/

 

 

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari