Otvoreni dani dramskoga studija kazališta Trešnja

Od četvrtka 26. siječnja do subote, 28. siječnja u kazalištu Trešnja održavaju se Otvoreni dani dramskoga studija kazališta Trešnja u skopu kojih su se pripremile predstave, improvizacije, radionice, diskusije i ogledni sati! Na sve aktivnosti ulaz je slobodan.

Urnebesno smiješnu predstavu TREŠNJALOT  pripremili su studijevci. Predstava je inspirirana skečevima Monthy Pythona na temu kralja Artura i vitezova okruglog stola. Polaznici su predstavu osmislili na improvizacijama, a od njih je dramaturg Filip Jurjević složio tekstualni predložak. Glume polaznici grupe 7a: Mladen Hren, Sunčan Vojvodić, Mihael Rubinić, Rebeka Čuljak, Lea Ivanec, Stjepan Gašparić, Franko Gracin, Nina Cvjetković, Morena Pogačić, Petar Bartolec, Adrian Barišić, Tea Kržak, Maja Marija Porobija, Tara Martinko, Vilim Kalle.

Već sedam godina Gradsko kazalište Trešnja odgaja generacije djece kroz dramske i plesne radionice u sklopu Dramskoga studija, u kojima je sudjelovalo više od tisuću djece. Ostvarene su i neke samostalne produkcije.

Cilj je Otvorenih dana predstaviti dostignuća postojećih polaznika i njihovih mentora, te otvoreno diskutirati o izazovima u dramskoj pedagogiji.

Raspored aktivnosti pogledajte ovdje.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari