OVAJ VIKEND POVEDITE SVOJE KLINCE NA KIDS FASHION WEEKEND

13. lipnja 2018. – Ovoga vikenda u shopping centru Centar Cvjetni održat će se Kids Fashion Weekend Showroom, modno kreativni vikend namijenjen isključivo djeci i njihovim roditeljima. Događanje je zamišljeno kao dvodnevno druženje uz čitav niz radionica za djecu, te work shop-ova za roditelje, koji će dati odgovore na pitanja koja su u njihovom fokusu interesa od njege, zdravlja do igre. Tijekom događaja održat će se i mini revije te izložbeni prostori dječjih dizajnera. S obzirom da je u subotu na rasporedu prva utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije, za male navijače održat će se posebna likovna radionica na kojoj će moći nacrtati i ostaviti poruku podrške našim nogometašima.

Kids Fashion Weekend Showroom održat će se u petak, 15. lipnja i subotu, 16. lipnja na 1. katu Centra Cvjetni. Modni dio programa predstavit će nam najnovije dječje kolekcije brendova Ontario Sportswear&Jeans, MAI by Majda, Modna kućica Dizzy, Startas, BOOKEEDO i Skechers Kids obuća iz ShoeBeDo dućana i Skechers store-a, dok će se u edukacijskom dijelu programa održati razne radionice za djecu i njihove roditelje, kao što su likovne radionice, radionica nakita, Bolnica za medvjediće, te radionica pod pokroviteljstvom Salvita „Kako zaštiti cijelu obitelj na otvorenom?“. Posebna likovna radionica bit će otvorena cijelu subotu. Djecu također očekuje i druženje sa maskotama super junaka PJ Masks, koje će zasigurno oduševiti male obožavatelje ove popularne animirane televizijske serije.

„Veselimo se novom izdanju Kids Fashion Weekenda, koji će biti drugačije koncipiran od dosadašnjih. Osim modnog dijela, malih dječjih revija i modnih kutaka dizajnera, pripremili smo edukacijske i vesele radionice i za djecu i njihove roditelje. Pripremamo zabavan i interaktivan sadržaj, u kojem će mame i tate moći uživati zajedno sa svojom djecom“, objasnile su Marina Budanko i Vlatka Smolčić Hokman, organizatorice Kids Fashion Weekend Showrooma.

Prvi Kids Fashion Weekend u Hrvatskoj organiziran je prije četiri godine sa željom da se pokaže kakve sve modne priče postoje za djevojčice i dječake. Ovo je samo prvi od modnih vikenda za klince u kojema će se predstavljati dječji trendovi i razne zanimljive edukacijske i interaktivne radionice. Sljedeći je na rasporedu u rujnu, a do tada, vidimo se u Centru Cvjetni 15. i 16. lipnja 2018.!

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari