Ove jeseni nosi se dizajnerski nakit Sovilj

Od 1. do 30. studenog dućan nakita Sovilj Store nudi 10% popusta za plaćanje MasterCard® karticama

Nenad Sovilj jedan je od najpoznatijih hrvatskih dizajnera nakita koji već godinama svojim kreacijama oduševljava mnoge ljubiteljice prepoznatljivog i inovativnog dizajna. Svaki komad nakita Sovilj je pažljivo osmišljen i ručno ga izrađuje sam autor u dugoročnom procesu rezanja, kalupljenja, lijevanja, poliranje i završne obrade. Većinu zbirki Nenad Sovilj izrađuje od smole kao glavnog materijala, u kombinaciji s metalima i poludragim kamenjem ili od nekih neobičnih materijala poput svile, čipke, stakla i pripremljenih insekata. Također, u svom radu često koristi zlato i drago kamenje kao što su dijamanti, smaragdi, rubini i ostale materijale.

Estetika brenda Sovilj je rezultat autorova nadahnuća prirodom, svemirom i drevnim kulturama. Njegova djela također odražavaju veliki utjecaj ere Art Deco. Soviljev rad je daleko više od trenda ili sezonske kolekcije; on se sastoji od bezvremenskih komada i zbirki koje odišu eklektikom i suptilnom nostalgijom, otkrivajući pravi karakter ovog luksuznog nakita.

Posjetite Sovilj store i uživajte u izboru popularnih medaljona, luksuznih ogrlica, narukvica i drugog jedinstvenog nakita.

Počastite se dizajnerskim nakitom i iskoristite 10% popusta za plaćanje MasterCard karticom od 1. do 30. studenog u ekskluzivnom dućanu Sovilj Store u Amruševoj 5 uZagrebu.

Ponuda ne vrijedi za obročna plaćanja. Prilikom postupka plaćanja, popust od 10% na MasterCard kartici obračunava se prilikom autorizacije.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari