Petar Zecimir

Luka Bulić u ulozi najzabavnijeg zeca na svijetu!

U sinkroniziranoj verziji animirani lik Petra Zecimira – najnestašnijeg i najvragolastijeg zeca u plavom kaputu –  utjelovit će poznati glas Luke Bulića a kako to zvuči imate priliku pogledati u najnovijoj kino najavi filma koju ovim putem ekskluzivno predstavljamo. Našeg proslavljenog komičara/imitatora, glazbenika i voditelja nedavno smo imali priliku gledati/slušati i u iznimno uspješnom animiranom hitu Angry Birds film.

I dok hrvatsku premijeru željno iščekujemo, film je proteklog vikenda predstavljen u Los Angelesu čemu je prisustvovala kompletna glumačka ekipa koja je posudila glasove u originalnoj verziji.

Petar Zecimir ili originalno Peter Rabbit na veliko platno iskače ravno iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodana u preko 45 milijuna primjeraka i to načak 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača je svojevrsna ikona koja je zaludila sve generacije i koja se tradicionalno prenosi s generacije na generaciju.

No u filmu publiku zabavlja ipak malo drukčiji zec. Petar Zecimir, koji će nas ovog proljeća natjerati na obiteljski odlazak u kino, je vragolast, pomalo zločest i obožava izazivati probleme. On i njegova ekipa garantiraju pravu akciju, odličan humor i, prije svega, toplu obiteljsku priču.

Avanture Petra Zecimira bit će zasigurno najveći obiteljski filmski događaj ovog proljeća!

Animirano-igrani film Petar Zecimir priča nikad prije ispričanu priču o Petru Zecimiru koja počinje tako što Petar i njegova cijela obitelj preuzme farmu starog gospodina Gregorcate ju počnu uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregorec, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samododatni izazov, nikako prestanak zabave. No, mladi Gregorec nije samo nevjerojatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se naime zaljubljuje u lokalnu slikaricu Bibu koja je ujedno i zekova surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga za otjerati uljeza što na koncu rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lijepe Bibe. Rivalstvo Petra Zecimira i mladog Tomice odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idiličnejezerske četvrti ravno u prometnu londonsku podzemnu željeznicu pa sve do opasnih ulica grada i natrag. Ali na kraju, Petar mora shvatiti da mrkva i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i obitelj.

Animirano-igrani film Petar Zecimir u domaća kina stiže 22. ožujka!

21.03.2018. – Dobitnice u darivanju objavljenom 19. ožujka:

Maja Tibinac – Zagreb
Karmela Poklonjera – Zagreb
Maja Vulić Planinić – Split

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar