Plesačice plesa sa zvijezdama domaćice nove „Blessfood – večere s porukom“ u Zagrebu

Profesionalne plesačice, zvijezde televizijskog showa „Ples sa zvijezdama“ bit će domaćice nove „Blessfood-Večere s porukom“ koja će se održati u zagrebačkom restaurantu Spoon (Hypo centar, Slavonska avenija 6), 19. studenoga 2015. s početkom u 20,00 sati.

Blessfood – Večera s porukom i nadalje okuplja sve ljude dobre volje u svojoj humanitarnoj priči, a u novoj ulozi domaćica bit će poznate plesačice Tamara Despot ,Petra Jeričević, Ana Herceg, Gabriela Pilić i Marija Marinčić.

Prikupljena sredstva donirat će se za potrebe nabave školskog pribora za novo polugodište za SOS Dječje selo Hrvatska, i to za 50 školaraca SOS-Dječjeg sela Lekenik i za 56 školaraca SOS-Dječje selo Ladimirevci.

„Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže na humanitarnoj “Večeri s porukom”,na kojoj ćemo kao Vaše domaćice (plesačice iz showa Ples sa zvijezdama) upravo onako kako najbolje znamo,a to je plesom, zabaviti i okupiti sve Vas kako bi zajedničkim snagama pomogli SOS DJEČJEM SELU HRVATSKA. Ugodnim druženjem i gastronomskim specijalitetima želimo kroz ovu gestu skupiti sredstva za školsku opremu za djecu iz SOS Dječjeg sela, te tako staviti smiješak na njihova lica. Obećavamo Vam jednu lijepu, plesnu i humanitarnu večer“ rekle su domaćice Tamara, Ana, Petra, Gabriela i Marija.

Pravo je zadovoljstvo biti dio ovako velikog humanitarnog projekta ‘BlessFood -Večera s porukom’. Udruga SOS Dječje selo Hrvatska na čelu s našom djecom, SOS mamama i zaposlenicima iznimno se raduje što je postala dio ove prekrasne priče te želimo zahvaliti na pomoći svim ljudima velikog srca. SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci skrbe za 240-ero djece bez roditelja i roditeljske skrbi kojima je, uz stručnu pomoć naših djelatnika, svaka pomoć dobrodošla“, rekla je nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska Višnja Tuškan-Krupić.

Plesne zvijezde pozivaju sve građane da se pridruže Blessfood – Večeri s porukom 19. studenoga o.g.. u Spoonu u 20,00 sati, te da svoje ulaznice potraže na internetskoj stranici www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria, a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stanici Blessfood – Večera s porukom.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari