Počele su prijave za Lipikar školu atopije

La Roche-Posay i ove godine organizira Lipikar školu atopije koja će se održati na Velom Lošinju od 29. svibnja do 3. lipnja. U šest dana će se kroz stručna predavanja i radionice educirati roditelji desetero mališana koji pate od atopijskog dermatitisa, a djeci će biti omogućen boravak u klimatskom ozračju u samom lječilištu. Sve pristigle prijave, koje traju do 30. travnja, razmotriti će stručan žiri i odabrati sretne sudionike. Više informacija o potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave potražite na La Roche-Posay web stranici!

Više od 30 godina La Roche-Posay surađuje s dermatolozima diljem svijeta kako bi stvorio proizvode za njegu osjetljive kože koji zadovoljavaju njezine potrebe i zahtjeve. Podržavajući edukacije, kao što su škole atopije, koje se sviđaju i djeci i odraslima, tvrtka pridonosi boljem razumijevanju atopijskog dermatitisa i dostupnih tretmana.

U slučaju atopije iznimno je bitan ustrajan tretman prema preporuci dermatologa, svakodnevna njega i higijena primjerenim proizvodima te kvalitetna edukacija pacijenata i roditelja o bolesti i liječenju. Upravo zbog toga  La Roche-Posay u suradnji s Lječilištem Veli Lošinj i ove godine organizira Lipikar školu atopije koja će se održati u Velom Lošinju od 29. svibnja do 3. lipnja 2017. Kroz predavanja stručnjaka iz područja dermatologije, psihologije i nutricionizma kao i praktične radionice podijelit će se savjeti za olakšanje svakodnevice djeci koja pate od atopijskog dermatitisa kao i njihovih roditelja. La Roche-Posay omogućit ćesmještaj s punim pansionom u Lječilištu Veli Lošinj i sudjelovanje u Lipikar školi atopije za 10 djece predškolske dobi uz pratnju jednog roditelja ili staratelja.

KAKO SE PRIJAVITI?

Razdoblje prijave za Lipikar školu atopije otvoreno je do nedjelje, 30.04.2017. te se svi zainteresirani mogu informirati o detaljnijoj proceduri te potrebnoj dokumentaciji na La Roche-Posay web stranici. Uz popunjeni formular je potrebno priložiti i medicinsku dokumentaciju te motivacijsko pismo, a tim neovisnih stručnjaka iz područja dermatologije, psihologije i nutricionizma će odabrati desetmališana predškolske dobi koji će uz pratnju jednog roditelja provesti tjedan dana na Velom Lošinju.

Na YouTube kanalu La Roche-Posay Hrvatska pogledajte video sadržaje, savjete stručnjaka i iskustva roditelja o  ATOPIJSKOM DERMATITISU.

»Na žalost izliječiti atopijski dermatitis ne možemo…Mi svojom terapijom smirujemo dermatitis i držimo ga pod kontrolom, ali terapijom ne možemo doći do izlječenja.«Nives Pustišek, prim. dr. sc.

»Alergije na hranu i atopijski dermatis su obadvoje zapravo bolesti koje su vezane na genetsku predispozicju i kao takve se zapravo i vežu…« Tena Niseteo, dipl. ing. preh.

 »Najteže nam pada kod nošenja sa atopijskim dermatitisom to, što ne spavamo… A i na početku nerazumijevanje okoline«. mama

Laboratoriji La Roche-Posay stvorili su LIPIKAR prije 20 godina. Ta linija proizvoda za suhu kožu djece i odraslih dokazala se učinkovitom u brojnim kliničkim studijama, potvrdivši se kao vodeća marka u emolijentnim proizvodima.

Sa svojim proizvodima LIPIKAR linije, točnije duom kojeg čine Lipikar Syndet AP+ i Lipikar Baume AP+, omogućena je potpuna rutina za osjetljivu kožu sklonu atopiji.

Oglas

Komentiraj

komentari