Početak rujna u znaku povratka u školske klupe i priprema za brojne obaveze

Jesen je pred vratima, a samim time i razdoblje kada mnogi iznova požele osvježiti ili reorganizirati životni i radni prostor. Bilo da je riječ o novim životnim odlukama, odjevnim kombinacijama ili uljepšavanju interijera, jedno je sigurno – početak rujna svake je godine najviše u znaku priprema za povratak u školske klupe i drugim brojnim obavezama koje se tiču cijele obitelji. Kako biste se nakon sezone godišnjih odmora lakše snašli među brojnim ponudama na tržištu i bili spremni za sve jesenske izazove, donosimo kratak pregled asortimana renomiranih brendova.

Tako novootvoreni Möbel Land smješten u trgovačkom centru Westgate nudi vrhunske dječje sobe Mali Princ te ekskluzivno dostupne komade namještaja i detalja za dom koji će zadovoljiti i one najizbirljivije.

U svim Tepih centrima diljem zemlje po akcijskim cijenama lako ćete pronaći tepihe i tapisone različitih dimenzija i načina izrade, uz poseban naglasak na uređenje dječjih soba.

Carpisa 229,00kn

Naime, za razliku od ostalih interijera u prostoru, dječje su sobe specifične. Što se podova tiče, fokus više nije primarno na izgledu sobe, bojama i dizajnu, već na funkcionalnosti tepiha i materijala zdravih za djecu. Odabir tepiha koji je izdržljiv, lagan za održavanje te ugodnog materijala često može biti težak zadatak ali prodajni savjetnici Tepih centra rado će pomoći pri odabiru.

Mini_skateboard_1.197,45kn, BMW gradski romobil_1.836,16kn, Carpisa 229,00kn

 

Osim velikog izbora namještaja idetalja za dom, svaka prostorija u jednom potezu može se lako osvježiti novim podnim oblogama.

Pločice upečatljivih uzoraka u imitaciji drveta, betona, tkanine ili kamena lake za održavanje, poput onih iz salona Vodotehnika, izvrsno su rješenje za kvalitetan makeover interijera.

S druge strane, za što slobodnije uživanje na otvorenom BMW i MINI u lifestyleponudi imaju ijurilice na dva i tri kotača koje oduševljavaju kvalitetom i dizajnom. Uz praktične ruksake, kišobrane i druge dodatke bit ćete spremni za bezbrižnu šetnju gradom ili odlazak u školu. Carpisa u svojoj velikoj ponudi iz poslovnica diljem zemlje, po povoljnim cijenama nudi ruksake i torbice modernog dizajna koje će se uklopiti u svaki outfit. Dok su narukvice i ogrlice s imenom iz Zaksa i Argentuma, osim što upotpunjavaju svaku odjevnu kombinaciju, odličan personalizirani dar za početak novog životnog razdoblja.

Oglas

Komentiraj

komentari