Počinje ljeto za klince u Arena Centru

Ovaj tjedan kreću besplatne vrtlarske radionice koje će održavati do kraja rujna, a za vikend će se održati dvodnevno Lego događanje: LEGO® NEXO Knights.

VRTLARSKE RADIONICE

Za malene ljubitelje prirode, svaki tjedan do rujna održavaju se besplatne vrtlarske radionice u posebno uređenom prostoru urbanih vrtova na zelenoj površini Arena Centra.

Sva zainteresirana djeca se mogu sa svojom mamama, tatama, bakama prijaviti na besplatne vrtlarske radionice putem e-maila vrt@vilibald.hr

Radionice će se održavati u jutarnjim satima od 9,30 do 10,30 sati svaki tjedan.

LEGO DOGAĐANJE: KNIGHTON TE TREBA!

U subotu, 18. i nedjelju, 19.lipnja od 10 do 19 sati na 1.katu Arena Centra, održava se dvodnevno Lego događanje: Knighton te treba! Djeca će se moći pridružiti petorici novostvorenih vitezova, koji se bore protiv dvorske lude Jestra i štititi mirno kraljevstvo Knightona.

Posjetitelji događaja moći će sudjelovati na uzbudljivoj LEGO® Nexo Knights™ misiji. Za uspješno savladanje prepreka ove misije potrebna je logika, vještina i entuzijazam. Oni najspretniji i vješti, novopridošli, koji uspješno riješe sve zadatke, to jest u potpunosti vladaju svojom snagom sve izazove, postati će NEXO vitezovi!

Na događanje se pozivaju djeca od 6 do 15 godine starosti. Pridružite se LEGO® NEXO Knights vitezovima i osvojite brojne LEGO® nagrade!

Više o ljetnim događanjima potražite na adresi www.arenacentar.hr .

Oglas

Komentiraj

komentari