Podržite projekt Raširimo krila zajedno

Zajedničkom akcijom pod nazivom Raširimo krila zajedno, partneri Henkel i Konzum ove će zime usrećiti članove Udruge Krila, donirati ih i omogućiti terapijsko jahanje djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Uoči blagdanskog darivanja, započela je akcija Raširimo krila zajedno, koja će trajati do kraja prosinca 2018., a sudjelovati mogu svi kupci Persil, Silan i Somat proizvoda u Konzum prodavaonicama. Nakon završetka akcije, Udruga Krila primit će donaciju, koja će im pomoći u nastojanjima da što većem broju djece i osoba s invaliditetom omogući sudjelovanje u programima terapijskog jahanja i pozitivne učinke ove jedinstvene terapijske metode.

Udruga Krila koja ima više od dva desetljeća tradicije osnovana je kao odgovor na sve veće potrebe za rehabilitacijom osoba s invaliditetom. Udruga je smještena na imanju veličine 45 000 m2 na kojem se nalazi upravna zgrada, konjska štala, spremište, otvoreno i zatvoreno jahalište i terapijska staza. Terapija pomoću konja priznata je i dokazana metoda pomaganja djeci s teškoćama u razvoju, da razviju i poboljšaju svoje vještine, kao i opće fizičko i mentalno zdravlje, stoga su se ovoj akciji Henkela i Konzuma najviše obradovali korisnici udruge.

Ova prodajna akcija za kraj ove godine posebno nas je obradovala. Mislim da na bolji i ljepši način nismo mogli završiti 2018. godinu. Uopće ne sumnjamo u uspješnost akcije i naše suradnje s Henkelom i Konzum te vam u ime svih naših članova mogu samo reći „veliko hvala“. Provođenje terapija i aktivnosti pomoću konja za djecu s teškoćama u razvoju sada će biti još veselije“, rekao je Saša Tuksar, predsjednik udruge Krila – terapijsko jahanje. Osim rada s djecom, udruga promovira vrijednosti volonterskog rada kroz implementaciju volonterskih programa te humani i etički odnosa prema konjima odnosno životinjama općenito.

Što zbog djece što zbog njihove vizije i ciljeva, udruga Krila učinila nam se idealnom za još jednu akciju u sklopu našeg društveno odgovornog poslovanja. S dugogodišnjim partnerom, Konzumom, krenuli smo u još jedan projekt i veselimo se početkom iduće godine pokucati na vrata udruge Krila s jednim vrijednim poklonom. Pozivam sve da podrže akciju i da nam pomognu da raširimo krila zajedno“, dodala je Mia Jelinić, junior trade marketing manager Henkela.

Poslovna politika Konzuma počiva na odgovornom ponašanju u zajednicama u kojima djelujemo, stoga nam je veliko zadovoljstvo i čast kad možemo pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Uz brojne vlastite humanitarne projekte i donacije koje provodimo s ciljem pomoći najosjetljivijim skupinama u našem društvu, rado se odazivamo i pozivima na ovakve kvalitetne suradnje. Zahvalni smo Henkelu što nas je i ovaj put prepoznao kao partnera od povjerenja te smo uvjereni da će i ova akcija polučiti odlične rezultate kojima ćemo zajedno pomoći štićenicima Udruge Krila. Pozivam sve naše kupce da se uključe u akciju i tako podrže rad udruge, koji je od vitalnog značaja za terapije djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom“, zaključio je Ivan Širanović, voditelj odjela komunikacija Konzuma.

Nakon što kupci podrže inicijatore Henkel i Konzum, donirana sredstvaposebno će pomoći radu i potrebama Krila s ciljem postizanja optimalne psiho-fizičke spreme za svakodnevni rad sa štićenicima.

 

Oglas

Komentiraj

komentari