Poduzetnički sajam u sklopu najvećeg poslovnog okupljanja žena u poduzetništvu jugoistočne Europe

U sklopu Kongresa poduzetnica 2019., a treći puta za redom, održat će se i Poduzetnički sajam na kojemu očekujemo više od stotinu izlagača iz Hrvatske i jugoistočne Europe s ciljem predstaviti bogatstvo svojih poslovnih aktivnosti, proizvodnje ili pružanja usluga. (www.kongres.poduzetnica.hr)

Poduzetnički sajam sastavni je dio kongresa, kao najvećeg poslovnog okupljanja žena u poduzetništvu jugoistične Europe, te donosi obilje proizvoda i usluga koje primarno stvaraju žene,  a organizira ga Ženski poduzetnički centar (www.poduzetnica.hr) – temeljna nevladina i nepolitična asocijacija ne samo Hrvatske, nego i jugoistočne Europe s cijelim nizom sadržaja, projekata i aktivnosti na promicanju poduzetništva, posebice žena.

Zanimljivost Poduzetničkog sajma jeste i činjenica da se na njemu redovito po prvi puta hrvatskom, ali i regionalnom tržištu premijerno predstavljaju pojedini proizvodi i usluge te je sajam za mnoge poslovne aktivnosti početak prodaje i promocije na tržištu. Poduzetnički sajam održat će 08. ožujka istovremeno i na istom mjestu gdje i Kongres poduzetnica 2019 – u City centru Plaza (bivši Hypo centar) u Zagrebu na gotovo 700 četvornih metara površine za prezentaciju i prodaju poduzetničkih proizvoda i usluga.

Sretni smo što treću godinu za redom organiziramo naš sajam u sklopu najvećeg poslovnog okupljanja žena u poduzetništvu jer su rijetke prilike gdje poduzetnice istinski mogu svojoj ciljanoj klijenteli i kupcima predstaviti i prodati usluge i proizvode kako je to slučaj na našoj manifestaciji. Za „novo izdanje“ Poduzetničkog sajma pripremili smo znatno više prostora i infrastrukture kao i kanala promocije tako da svi posjetitelji Kongresa poduzetnica već mjesecima unaprijed znaju što mogu pogledati na sajmu, kupiti, kakve proizvode i usluge potražiti, te što je najvažnije unaprijed upoznati sve izlagače i ponudu koju će imati na sajmu – najavila je Slavica Šipicki, direktorica Poduzetničkog sajma i zamjenica direktorice Ženskog poduzetničkog centra koji organizira ovu manifestaciju.

Za treći po redu Poduzetnički sajam priprema se poduzetnica Amadea Krajnović koja će ponuditi cijelu paletu beauty usluga, te profesionalnog make up-a posebice u poslovnom sektoru. Jer dojmovi nastupomo na prošlom sajmu bili su izvrsni i odlična potvrda da se nastavlja s tradicijom izlaganja i na novom okupljanju ove vrste.

Drago nam je da smo našim nastupom kao izlagači, tj. pripremom i izvedbom Beauty cornera doprinijeli obogaćivanju Poduzetničkog sajma 2018, što će vjerujemo prerasti i u tradiciju, jer to još do sada nitko niti na jednoj konferenciji ni kongresu nije ponudio u obliku kojega smo mi dogovorili s organizatorom. Mi smo prvi koji smo ponudili takvu vrstu usluge na samom događaju te sam sretna da je sadržaj uspješno realiziran na radost i nas kao izlagača, tako i svih posjetitelja koji su uživali u svemu što smo pripremili. Obavezno se vidimo na Poduzetničkom sajmu 2019. – ocijenila je poduzetnica Amadea Krajnović, vlasnica tvrtke Red lips j.d.o.o. iz Zagreba.

Zadovoljstvo iskustvima s prošlog sajma ne krije ni poduzetnica Dina Vukičević, vlasnica i direktorica tvrtke Gentle day iz Vinkovaca, koja se bavi proizvodnjom i prodajom  ekoloških, antialergijskih i biorazgradivih Gentle Day menstrualnih uložaka.

Sasvim ciljano premijerno na Poduzetničkom sajmu 08. ožujka 2018. predstavili smo Gentle day menstrualne uloške, koji su u cijelosti plod inovacije i prirodnih materijala, te su na tržište ovog dijela Europe, nakon što su osvojili Sjedinjene Američke Države, stigli nakon našeg nastupa na Poduzetničkom sajmu 2018. godine. Sretni smo što je upravo naše sudjelovanje na sajmu omogućilo mnogim sudionicama koje su posjetile naš štand da se upoznaju s Gentle day proizvodima koje je je u cijelosti inventivno stvorila i kreirala žena, te predstavlja i svojevrsni izum i veliki napredak u ovom dijelu ženske higijene. Poduzetnički sajam nam je bio odlična „odskočna daska“ za naše prve i buduće tržišne korake i prodaju proizvoda. Radujemo se dolasku na Poduzetnički sajam 2019., posebice jer smo i Dijamantni sponzori Kongresa poduzetnica 2019. – istaknula je Dina Vukičević, vlasnica i direktorica tvrtke Gentle day iz Vinkovaca.

Svoje ekološke proizvode od aronije na Poduzetničkom sajmu ove godine predstavila je Hermina Skular,  vlasnica tvrtke Green i Organic d.o.o. a najavljuje da ne propušta ni sajam 2019. godine.

Doista nam je bilo veliko zadovoljstvo biti sudionicima Poduzetničkog sajam, ali i svega što se događajo u sklopu Kongresa, iznimo energičnog eventa! Bila mi je čast sudjelovati na i biti dio jedne velike priče. Dan nakon sajma počela sam dobivati mailove od osoba koja sam upoznala i zahvalna sam što se ta energija i dalje prenosi – opisala je svoja sajamska iskustva poduzetnica Hermina Skular. Prijave za Poduzetnički sajam Kongresa poduzetnica 2019

Svi zainteresirani za sudjelovanje, prodaju i promociju svojih proizvoda i usluga na Poduzetničkaom sajmu Kongresa poduzetnica 2018. koji će se održati 08. ožujka mogu se prijaviti n info@poduzetnica.hr Sve informacije o sajmu možete dobiti i na broj mobitela: 091 519 09 23.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari