Pokažite djeci zanimljiva mjesta, uslikajte ih i osvojite vikend na moru

Zagreb, 19. srpnja, 2018. – Tvrtka BeSafe razvija autosjedalice već više od 50 godina i, unatoč tomu što se puno toga promijenilo, fokus je uvijek isti – sigurnost djece u prometu.

BeSafe Hrvatska, vodeći europski proizvođač autosjedalica pokreće zanimljivu promociju. U ovo ljetno vrijeme planiranja putovanja i obiteljskih izleta, žele potaknuti roditelje da putovanja s djecom nisu komplicirana  – već iznimno zabavna i poticajna. Putovanja s djecom avantura su sama po sebi, bez obzira na to kamo idete i na koliko. Sjećanja su uspomene koje nam nitko ne može uzeti niti umanjiti, reći će oni koji vole putovati. U dječjem spomenaru takva sjećanja neće biti tek tragovi, već cijela jedna živuća bajka!  U suradnji s novootvorenim kompleksom Plava Laguna Park  Resort u Poreču žele nagraditi zabavne trenutke putovanja.

Sve što roditelji moraju napraviti jest pokazati zanimljiva mjesta koja su otkrili svojoj djeci ili avanture koje su zajedno prošli putujući uz #besafenaputu te tako osvojiti obiteljski vikend na moru!

Glavna nagrada je 3 noćenja u Park Resortu u Poreču za 2 odrasle osobe + 2 djece. Gosti bi mogli birati vrstu smještaja jer u Resortu se nude ville, hotel i apartmani, ali sve po prethodnoj najavi odnosno prema raspoloživosti za tražene termine. Uz glavnu nagadu, imate priliku osvojiti tjednu nagradu: BeSafe paket za ugodnu vožnju.

Natječaj se održava na Facebook stranici BeSafe u razdoblju od objave natječaja 6. srpnja do 3. kolovoza 2018. do 23:59 sati. Ispod Facebook objave u komentar stavite 1 fotografiju svoje obitelji na putovanju. Natječaj će se sastojati od 4 kruga u kojima će se prikupljati fotografije. Svaki tjedan jednan pobjednik će osvojiti BeSafe paket za ugodnu vožnju. Na kraju natječaja, po isteku 4 tjedna, davatelji nagrade odabrat će jednog ukupnog pobjednika koji će osvojiti glavnu nagradu – 3 noćenja u novootvorenom Plava Laguna Park Resortu u Poreču za četveročlanu obitelj.

Obiteljski Hotel Park smješten je nadomak Poreča, usred zelenih parkova i tik do teniskih terena. Prostrane sobe s balkonima moderno uređene mame svojim komforom. U family sobama ili suitevima uživat ćete u bezbrižnom odmoru nakon cjelodnevnih uzbuđenja koja nudi ovaj novi porečki resort.

M.Z.

 

Oglas

Komentiraj

komentari