Pokémoni stižu na velika platna

Uskoro na velika platna stiže prva živa Pokémon avantura – POKÉMON DETEKTIV PIKACHU sa popularnim Ryanom Reynoldsom u ulozi legendarnog Pikachua! Pokemon groznica i dalje trese svijet, a kako se čini, neće tako brzo prestati.
Osim popularnog detektiva, film će fanovima dočarati i široku lepezu voljenih Pokémon likova, od kojih svaki ima svoje jedinstvene sposobnosti i osobnost.

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša saznati što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u suvremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokémoni, susreću se s raznolikim likovima te otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti cijeli Pokémon svijet.


Osim Ryana Reynoldsa, u ostalim su ulogama Justice Smith (“Jurassic World: Fallen Kingdom”) kao Tim, Kathryn Newton (“Lady Bird”, TV “Big Little Lies”) kao Lucy te nominiran za nagradu Oscar® Ken Watanabe (“Godzilla”, “Posljednji samuraj”) kao g. Yoshida. Režiju potpisuje Rob Letterman. 

Pokémon je brand pokrenut 1996. godine koji je odmah postao globalna senzacija. Više od 300 milijuna video igrica je prodano u cijelom svijetu, kartice su prevedene na više od 11 jezika i prodano ih je više od 23,6 milijarde. Animirana televizijska serija je dostupna u 98 zemalja, a animirani filmovi su zaradili više od 700 milijuna dolara, kao i knjige, manga stripovi, glazba, igračke, robe i aplikacije, uključujući i megapopularni Pokémon GO, koji je preuzet preko 650 milijuna puta.

Hvatanje i treniranje Pokémona se definitivno nastavlja i u 2019. godini, jer u svibnju, u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže POKÉMON DETEKTIV PIKACHU film.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari

PODIJELI
Prijašnja objavaIme mu je GRGA!
Slijedeća objavaVaši roditelji i unuci