Poklanjamo 1×2 ulaznice za odličan animirani film TROLOVI!

Od tvoraca slavnog serijala Shrek dolazi nam animirani film TROLOVI. Inteligentna i duhovita komedija bavi se potragom za srećom i pokazuje na što smo sve spremni da bismo bili sretni. Film nas vodi u šaren i čudesan svijet koji nastanjuju uvijek optimistični Trolovi vječito raspoloženi za ples i pjesmu te komično pesimistični Bergeni koji su sretni samo kad se najedu Trolova. Kad Bergeni napadnu selo u kojem žive Trolovi, Lala kao najveselija Trolica, i najoprezniji Trol Granko kreću na put kako bi spasili prijatelje. Njihova misija puna je avantura i nezgoda, a neskladni duo pokušava se maksimalno tolerirati kako bi obavili posao najbolje što mogu.

A mi zahvaljujući Blitz filmu poklanjamo 1×2 ulaznice za crtić, vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu, broj telefona/mobitela i kino gdje bi htjeli pogledati film i poslati na info@sretnamama.hr.

Nagradni natječaj traje do ponedjeljka 14.11.2016.

NAPOMENA: Karte se podižu na blagajni kina koje ste naveli, a vrijede od ponedjeljka do četvrtka.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “ TROLOVI”.

Nagradno pitanje: Tko je glazbeni producent animiranog filma TROLOVI?

Odgovor pronađite ovdje:)

Sretno svima!

14.11.2016. Naša dobitnica je Tatjana Trivić Šamec, a da pojasnimo, ona je jedina ostavila komentar ispod posta zajedno sa još jednom čitateljicom koja na žalost nije poslala mail.

Hvala na sudjelovanju, drugi put se malo angažirajte:)

 

Oglas

Komentiraj

komentari