Poklanjamo 1×2 ulaznice za odličnu komediju ZLOČESTE MAME!

Zahvaljujući Blitz filmu nagrađujemo jednu mamu ili tatu sa ulaznicama za film ZLOČESTE MAME.

Nagradni natječaj traje do petka 19. kolovoza 2016.

Vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Podatke šaljite na mail info@sretnamama.hr, a odgovore šaljite u komentarima ispod kolumne Ah, ta divna stvorenja:)

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “ZLOČESTE MAME ”.

Nagradno pitanje: Kako preživjeti sa više od jednog muškarca u kući? Odgovor šaljite u komentarima ispod kolumne Ah ta divna stvorenja🙂

Uvećajte si šansu za dobivanje ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati.

Napomena: Dobivene ulaznice će se moći iskoristiti od 22. kolovoza-25.kolovoza 2106.

Sretno svima!

19.08.2016. Ulaznice idu Sonji Debeljuh Novosel. Napomena: Dobivene ulaznice će se moći iskoristiti od 22. kolovoza-25.kolovoza 2106. u Branimir centru.

Amy Mitchell stavlja svoju obitelj na prvo, drugo i treće mjesto. Ona ima naizgled savršen život – dobar brak, natprosječnu djecu, prekrasnu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali njezin djetinjasti muž, djeca i njezin idiotski šef je uzimaju zdravo za gotovo. Stalno se trudi udovoljiti im, pa im udovoljiti još malo, ali nikada nije dovoljno. Kada ju alfa majke u školi njezine djece malo iznerviraju, Amy konačno pukne. Dobra Amy postaje zločesta Amy jako brzo – i to ne sama. Odluči udružiti snage s još dvije preopterećene majke kako bi se oslobodile odgovornosti koje su im nametnute i upustile se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se tako predanim, savršenim mamama.

IZVORNO IME: Bad moms
REDATELJ: Jon Lucas, Scott Moore  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Applegate
TRAJANJE FILMA: 101 minuta  |
POČETAK PRIKAZIVANJA: 18.08.2016

Oglas

Komentiraj

komentari