Poklanjamo 2×2 ulaznice za predstavu „OGLEDALCE, OGLEDALCE“!

Zmajevo gnijezdo je prvi kazališni klaster neovisnih kazališta za djecu i mlade u Hrvatskoj.

Zmajski kazališni klaster okuplja 7 neovisnih kazališta za djecu i mlade: kazalište Smješko, lutkarski studio Kvak, Teatar Puna kuća, Teatar Tirena, Tigar Teatar, Triko Cirkus Teatar i kazalište Mala scena!

7 kompanija, 7 estetika, 7 premijera godišnje u afirmiranom prostoru, poznatom po izvrsnim i inovativnim produkcijama, postavlja nove i igra reprizne predstave za bebe, djecu i mlade, a također održava i različite radionice!
Kazalište Mala scena, koje od svih partnera jedino već 30 godina na Medveščaku 2 u Zagrebu  ima prekrasno uređen prostor za djecu i mlade, postalo je gnijezdo, središte okupljanja raznolikosti. Naslove mnogih, često nagrađivanih predstava moći ćete vidjeti 24/7, a niste ih mogli vidjeti zbog nedostatka prostora za igranje!

Teatar PUNA KUĆA u nedjelju, 06. studenog u 11h u Kazalištu mala scena, Medveščak 2, izvodi predstavu “OGLEDALCE, OGLEDALCE ili o mački koja je mislila da je pas i psu koji je mislio da je mačka” Ane Đokić, u izvedbi Svetlane Patafta. Namijenjena je djeci uzrasta od 4 do 10 godina.

To je topla priču o jednoj siromašnoj obitelji punoj ljubavi i podrške u kojoj obično ogledalo nanosi pomutnju.

Sestre su se zvale Ester, Golda, Rosa, pas je bio Ašer s pjegom na vrh nosa, mačka Alegra, svi iz istog legla, nisu imali TV. Niti loptu za pilates, ali imali su krevet i staru na drva peć. Danju da se griju, noću da mogu zajedno leć’… početni su stihovi prekrasnog songa Zorana Pongrašića koji ćete sigurno još dugo pjevušiti. Nakon predstave poklanjamo Vam likovnu radionicu “Obiteljska fotografija” koja obrađuje temu iz predstave. Svi putevi vode u Zmajevo gnijezdo! Ulaznice možete rezervirati i kupiti online na http://www.mala-scena.hr/home/program.aspx ili na tel: 014683352

 Više o predstavi saznajte na www.punakuca.hr

A mi zahvaljujući Teatru Puna kuća idemo sa nagradnom igricom:) u kojoj ćemo  darovati dvije čitateljice sa dvije ulaznice za predstavu Ogledalce, ogledalce! koja će se održati u nedjelju, 06. studenog u 11h u Kazalištu mala scena, Medveščak 2.
Nagradni natječaj traje do subote 05. studenog 2016.

Vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela i poslati na info@sretnamama.hr.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Ogledalce, ogledalce”.

Nagradno pitanje: Koja sve kazališta okuplja klaster Zmajevo gnijezdo?

Uvećajte si šansu za dobivanje ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati.

Sretno svima!

Dobitnice su: Natalia Filković i Sonja Debeljuh Novosel.

 

Oglas

Komentiraj

komentari