Poklanjamo 3x 1 Farmakol Imunalpip plus sirup i slikovnicu Pčelica Pipa

Snažan imunitet treba održavati tijekom cijele godine, a posebno u zimskom razdoblju kada su prehlade, infekcije dišnih puteva, gripa i ostale bolesti puno učestalije. Preventivnim i terapijskim korištenjem visokovrijednih namirnica i dodataka prehrani koji sadrže pčelinje proizvode čuvamo i jačamo prirodnu otpornost organizma. Pčelinji proizvodi su riznica „ljekovitih“ tvari iz prirode te posjeduju svojstva koja ih čine nezaobilaznim dijelom zdrave prehrane.

A mi drage naše SRETNE mame zahvaljujući tvrtki PIP d.o.o. poklanjamo trima čitateljicama/čitateljima Farmakol Imunalpip plus, mednopropolisni sirup bez konzervansa i alkohola i jednu slikovnicu Pčelica Pipa!

Vi morate odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu, broj telefona/mobitela i poslati na info@sretnamama.hr.

Nagradni natječaj traje do srijede 25.01.2017.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na ”Farmakol Imunalpip plus”.

Nagradno pitanje: Koliki je udio meda u sirupu Farmakol Imunalpip plus?

Odgovor saznajte ovdje:)

Obavezni uvjeti  sudjelovanja u nagradnoj igri:

  • točan odgovor pošaljite na mail info@sretnamama.hr
  • lajkajte našu FB stranicu
  • u komentaru posta tagirajte 5 svojih prijatelja

Sretno svima!

25.01. A dobitnice su: Mihaela Bogut iz Slunja, Biserka Polović iz Duge Rese i Katarina Bakrač iz Petrinje.

Proizvod je dostupan u ljekarnama, a više informacija o ostalim proizvodima iz linije Farmakol potražite na web stranici proizvođača PIP d.o.o. www.pip.hr

Oglas

Komentiraj

komentari