Poklanjamo 3×1 kremicu za pelensko područje

Drage mame i tate,

Idemo sa nagradnom igrom u kojoj zahvaljujući Aroma Balansu d.o.o. nagrađujemo tri vjerne čitateljice sa kremicom za guzu Vaše bebice:)

beba

Ali to nije sve! Svi ostali koji se prijave dobiti će bon sa 25% popusta i besplatnu poštarinu za kupnju jedne kreme preko stranice http://www.kremazaguzu.com/ovdje-naru269ite.html

Bon će vrijediti  mjesec dana od završetka nagradne igre.

Nagradna igra traje do utorka, 02. veljače 2016.

Vi morate samo točno odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@sretnamama.hr.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na Krema za guzu:)

Nagradno pitanje: Koje prirodno ulje i maslac su sastavni dijelovi kreme i kako djeluju na kožu?

Kako biste lakše odgovorili na pitanje, sve o kremici pročitajte ovdje🙂

Uvećajte si šansu za dobivanje ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati!

Sretno svima!

02. veljače 2016. Nagradna igra je završila. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju! A kremice putuju Valentini u Karlovac, Sanji Đerđ u Bapsko i Irini Matajčić u Omiš. Česitamo vama i vašim mališanima!

krema
100% prirodna formula za svakodnevnu njegu i zaštitu posebno osjetljivog pelenskog područja. Sadrži samo prirodna biljna ulja i maslace koji kožu hrane i čuvaju, a blagotvorni prirodni sastojci pomažu kod crvenila, ojedina i nadražene kože.
Svi sastojci ove kreme u svojem su organskom obliku, te nisu kemijski tretirani i dozvoljeni su od strana svih svjetskih ustanova za certifikaciju prirodne kozmetike.

Oglas

Komentiraj

komentari