Poklanjamo ALPHANOVA bébé proizvode!

Drage mate, tate, bake, djedovi, tetke….

Vjerujemo da već znate da je bebina koža pet puta tanja od kože odraslih i stoga je podložnija raznim iritacijama te je posebno osjetljiva na kemijske, fizičke i mikrobne utjecaje. Kroz tako tanku kožu sve što se nanosi na nju vrlo se brzo upija i lakše prodire u dublje slojeve kože. Zato je od izuzetne važnosti brinuti se za bebinu kožu na najbolji mogući način.

A mi ćemo darovati tri čitateljice/čitatelja sa po jednim proizvodom iz linije ALPHANOVA bébé (2×1 liniment krema i 1×1 ulje za kupanje).

ALPHANOVA bébé nova je linija prirodne i organski certificirane kozmetike namijenjena svakodnevnoj njezi kože beba i djece koja ne sadrži parabene, PEG-ove, fenoksietanol, SLS, niti umjetne mirise.

Vi morate odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu, broj telefona/mobitela i poslati na info@sretnamama.hr.

Nagradni natječaj traje do srijede 05.04.2017.!

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na ” ALPHANOVA bébé ”.

Nagradno pitanje: Što Vam se najviše sviđa kod proizvoda iz linije ALPHANOVA bébé? Više o proizvodima pročitajte ovdje:)

Obavezni uvjeti  sudjelovanja u nagradnoj igri:

  • točan odgovor pošaljite na mail info@sretnamama.hr
  • lajkajte našu FB stranicu
  • u komentaru posta tagirajte 5 svojih prijatelja

Sretno svima!

Dragi svi, hvala Vam na sudjelovanju! Evo sretnih dobitnika:

Valentina Miško iz Križevaca, Renata Križnjak iz Koprivnice i Goranka Hajdin Pribanić iz Rijeke.

Oglas

Komentiraj

komentari