Poklanjamo jastuk za dojenje!

Čekate bebu? Upoznajte svog novog najboljeg prijatelja! Jastuk za trudnice, bebe i dojilje!

Rasterećuje kritične točke na tijelu kod spavanja u visokoj trudnoći i dojenja u sjedećem položaju!

Zvuči li vam to odlično? Ako je odgovor da, onda trebate sudjelovati u našoj novoj nagradnoj igri u kojoj zahvaljujući Aroma Balansu d.o.o. nagrađujemo jednu mamu ili trudnicu sa jastukom za dojenje:)

Proglašenje dobitinice će biti na Valentinovo 14. veljače 2016.

Vi morate samo točno odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@sretnamama.hr.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na Jastuk za dojenje:)

Nagradno pitanje: Navedite najmanje tri funkcije jastuka koje su mamama bitne i zašto bi ovaj predivan jastuk trebao postati baš Vaš najbolji prijatelj?

Kako biste lakše odgovorili na pitanje, sve o jastuku pročitajte u nastavku:)

Uvećajte si šansu za dobivanje ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati!

Sretno svima!

15.02. 2016. Nagradna igra je završila. Hvala svima na sudjelovanju! Naša sretna dobitnica je Marina Kozić iz Bjelovara.

Dokazano je da gotovo svi problemi kod dojenja dolaze zbog neispravnog položaja, tj. hvata bradavice. Ispravan položaj mame i bebe je prvi i najvažniji uvjet koji mora biti zadovoljen za uspješan podoj.
Jastuk koji predstavlja Aroma Balans ima ušivene 2 trakice kojima se učvrsti položaj jastuka uz tijelo. Na taj se način jastuk individualno podešava svakoj mami prijanjajući potpuno uz struk te su tako izbjegnute nezgode s pomicanjem/rastvaranjem jastuka za vrijeme dojenja-provjereno u praksi! Kad je tako fiksiran on zaista postaje mamin pomagač kod dojenja.

JASTUK ZA DOJENJE

 • daje potporu kralježnici
 • pruža oslonac ruci na kojoj leži bebina glavica
 • podiže bebu do razine dojke čime je ispravan hvat bradavice
  osiguran, a mogućnost ozljede bradavice svedena na minimum
 • daje bebi idealan oslonac koji se anatomski formira po njenom tijelu
 • mama je opuštena što pomaže boljem protoku mlijeka
 • duljina cca 160cm
 • punjenje je od silikoniziranih poliesterskih kuglica (to nisu kuglice od stiropora niti su im slične) koje dugotrajnom uporabom ne mijenjaju oblik, imaju termoregulacijska svojstva pa je jastuk pogodan za sva godišnja doba
 • navlaka jastuka je od 100% pamuka
 • jastučnica je od 100% pamuka i ima ušiven skriveni patentni zatvarač (ciferšlus)  tako da je lako skidate i oblačite prilikom pranja
 • u potpunosti je proizveden u Hrvatskoj

Oglas

Komentiraj

komentari