Poklanjamo knjigu o sreći: Pazi kojeg vuka hraniš!

Jeste zamislili sve želje? Malo mi za sriću triba, pjeva nam Doris Dragović, a koliko vama treba?

Knjiga znakovitog naziva ”Pazi kojeg vuka hraniš” druga je knjiga ovog iznimno popularnog autora, sarajevskog autora bestsellera dr. sc. Kenana Crnkića, napisana sada već prepoznatljivim stilom koji odiše lakoćom čitanja istovremeno proizvodeći neki neobični oblik instant motivacije i zadovoljstva. Ovo je knjiga  o sreći. Kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima te je zasigurno još jedan bestseller, kao i prva knjiga dr. Crnkića , „7 tajni uspjeha“.

A da vas malo usrećimo za ove blagdanske dane, idemo s nagradnom igrom u kojoj darujemo jednu čitateljicu/čitatelja knjigom o sreći dr. sc. Kenana Crnkića ”Pazi kojeg vuka hraniš”.

Vi morate odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu, broj telefona/mobitela i poslati na info@sretnamama.hr.

Nagradni natječaj traje do utorka 27.12.2016.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “”Pazi kojeg vuka hraniš”.

Nagradno pitanje: Kako glasi naslov prvog bestsellera dr. sc. Kenana Crnkića?

Obavezni uvjeti  sudjelovanja u nagradnoj igri:

  • točan odgovor pošaljite na mail info@sretnamama.hr
  • lajkajte našu FB stranicu
  • u komentaru posta tagirajte 5 svojih prijatelja

Sretno svima!

Naša dobitnica je Ana Bašić iz Splita:) Ana, želimo Vam svako dobro u Novoj godini!

Gospodin Kenan Crnkić doktor je ekonomskih znanosti i profesor na Ekonomskom Fakultetu u Sarajevu. U teorijskom smislu školovao se na brojnim fakultetima u zemlji i inozemstvu, a specijalističke studije uspješno je okončao i na poznatoj Harvard Business School  u Sjedinjenim Američkim Države. U praktičnom smislu dr. Crnkić uspješno je rukovodio multimilijunskim korporacijama i fondacijama u privatnom, ali  i državnom vlasništvu. Objavio je zapažen broj stručnih i naučnih radova, studentsku knjigu iz domena strateškog poduzetništva te međunarodnu monografiju koja je u suradnji s Universidad Autonoma de Madrid objavljena na engleskom i španjolskom jeziku.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari