Poklanjamo TORTI za proslavu rođendana:)

Priprema, pozor, ljeto uz Torti

Zasigurno već sve  majke znaju kako dječji rođendan u vrtiću ne može proći bez torti od papira. Međutim, torte od papira su  idealno rješenje i za ljetne proslave rođendana.

Neće se otopiti niti na najvišim temperaturama, sačuvati će vam vrijeme potrebno za pripremu torte, nema prljanja tanjura i dječjih ručica, a svako će dijete sretno otići kući s proslave, noseći sa sobom mali dar, kao uspomenu na rođendan. Idealno, zar ne?

Darujemo dvije mame, a i tate dolaze u obzir sa velikom tortom (16 kriškica)!

Nagradni natječaj traje do četvrtka, 30. lipnja 2016.

Vi morate samo detaljno odgovoriti na postavljeno pitanje:), navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@sretnamama.hr.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “TORTI”.

Nagradno pitanje: Da li ste već koristili torte od papira za proslave rođendana i da li Vam se TORTI sviđa kao ideja za rođendan?

Uvećajte si šansu za dobivanje TORTIJA time što ćete lajkati stranicu Tortija, našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati!

Sretno svima!

01.07.2016. Hvala svima na sudjelovanju, velik broj Vas je slao mailove, a na Facebooku Vas je malo bilo aktivirano:( A mame koje su baš sve odradile kako treba i koje će dobiti za svoje mališane torte od papira su Tanja Šoić i Mateja Mikuš Bučec🙂

Jeste li znali da su torte od papira u ponudi na policama party programa u svim većim trgovačkim centrima?

Već nekoliko godina torte od papira proizvode se u Hrvatskoj pod brandom Torti i svojim šarenim temama uveseljavaju djecu diljem zemlje. Bilo da izaberete temu Party, Sport, Bubamara ili Voće, nećete pogriješiti, svaka je neodoljiva na svoj način. U ponudi se nalaze torte u više različitih dimenzija kako bi zadovoljili sve proslave, od najvećih do onih manjih.

Korištene boje, lak i ljepilo za torte od papira u potpunosti su netoksični, kriškice su  sigurne i za one najmlađe korisnike koji još svašta stavljaju u usta.

Potražite torte od papira, pakirane u atraktivne vrećice, napunite kriškice sadržajem po želji i razveselite svu djecu na rođendanu. Jednostavno, brzo i što je najvažnije idealno ljetno rješenje!

Ukoliko nakon sklapanja i punjenja kriškica raznim sitnicama za djecu, tortu omotate ukrasnom vrpcom u njenoj ćete sredini dobiti mjesto za umetanje svjećice sa šiljatim vrhom. Na taj ćete način lako i bez straha od topljenja, djeci omogućiti puhanje svjećice na rođendanu, a istodobno  osigurati i poklon za svakog prijatelja.

Torti potražite na policama party programa u svim Interspar, Muller, Superkonzum, Plodine i Tisak Media Centrima i bez straha od topljenja torte uživajte u ljetnom rođendanu svoga djeteta.

Oglas

Komentiraj

komentari