Poklanjamo ulaznice za predstavu Snježnog kraljevstva!

Elsa stiže u CEKATE!

Motivi jednog od najpopularnijih crtanih filmova današnjice, Snježnog kraljevstva, poznatijeg kao Frozen inspirirali su redatelja Sašu Pantića koji u Zagreb u sklopu 45-minutne dječje predstave premijerno dovodi Elsu, Anu, Olafa i ostatak družine. Susret s njima zakazan je na kazališnim daskama CEKATE-a za manje od 10 dana, točnije u nedjelju 16. listopada, a ulaznice se mogu po cijeni od 40 kuna nabaviti u sustavu Eventima.
A mi idemo s nagradnom igrom u kojoj poklanjamo 3×2 ulaznice.
Nagradni natječaj traje do petka 14. listopada 2016.

Vi morate samo točno odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@sretnamama.hr.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Frozen”.

Nagradno pitanje: Navedite tri glumca koji tumače likove u predstavi (nije teško, samo pročitajte sve do kraja:).

Uvećajte si šansu za dobivanje ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati.

Sretno svima!

Dragi svi, hvala na sudjelovanju, izvukli smo dobitnike koji su baš sve odradili po uputama:) Lajkali, ostavili komentar i poslali odgovor i svoje podatke na mail.

14.10.2016. A dobitinci ulaznica su: Suzana Mateša, Ana Hila Čuljak i Irena Lanović.

Ova je predstava u trajanju od 45 minuta u potpunosti prilagođena dječjem uzrastu, a važno je naglasiti kako je glavni cilj postići interakciju glumaca s djecom te najmlađe na taj način educirati o važnosti ljubavi te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije.

Priča je poznata, radnja se odigrava u kraljevstvu Arendel, a cijela je scena ukrašena tako da vjerno ocrtava svima poznati crtani film. Ana i Elsa ne mogu se složiti oko princa za kojeg bi se Ana trebala udati, a u priču se upliće i snješko Olaf. Kakve će sve zgode i nezgode pratiti glavne likove te koju će pouku o ljubavi, zaljubljenosti i prijateljstvu naučiti, mališanima ostaje za vidjeti u nedjelju.

Zanimljiva i dinamična,, predstava je djelo Saše Pantića, srpskog glumca, scenarista i redatelja koji je režirao je više od 15 dječjih predstava. Likove utjelovljuju akademski glumci Andrija Kovač, Jelena Krkić te Aleksandar Radović, dok su kostimi i scenografija djelo Bojana Cetkovića.

Ulaznice za ovaj interaktivni i edukativni kazališni komad, koji je osvojio srca zagrebačkih klinaca mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 40 kuna (ulaznice trebaju kupiti svi, neovisno o dobi).

Oglas

Komentiraj

komentari