Pokrenuta akcija “Podijeli plavi balon” za pomoć djeci koja pate od atopijskog dermatitisa

La Roche-Posay je pokrenuo javnu virtualnu akciju Podijeli plavi balon za pomoć djeci koja pate od atopijskog dermatitisa. Za svakih 500 sakupljenih balona La Roche Posay pomoći će jednom djetetu slanjem u školu atopije Lipikar Obitelji@Lošinj u lipnju 2016.u Lječilište Veli Lošinj.

Kožu sklonu atopiji karakterizira neprekidan osjećaj svrbeža, iritacije te iznimna suhoća. Utjecaj kojeg atopijski dermatitis ima na obiteljski život i svakodnevnu rutinu je iznimno velik. Roditelji su zabrinuti, a djeca umorna od neprestanog češanja koje pogoršava simptome i rezultira napornim noćima.

Plavi Balon se može jednostavno podijeliti elektroničkom poštom, putem Facebooka te u u ljekarnama kupnjom odabranih proizvoda linije Lipikar. Više o ovoj akciji možete saznati na internetskoj stranicihttp://www.laroche-posay.com.hr,

Suhoj, iritiranoj i koži skloni atopiji potrebna je posebna njega koja koži vraća lipide kako bi se simptomi ublažili i kako bi se spriječilo njihovo daljnje širenje. Lipikar proizvodi za suhu kože djece i odraslih dokazali su se učinkovitim u brojnim kliničkim studijama, omogućujući bolji život osjetljive kože onima kojima je to najpotrebnije. Linija proizvoda Lipikar koja je razvijena za iznimno suhu kožu i kožu sklonu atopiji sadrži tri proizvoda: Lipikar Baume AP+ za njegu i Lipikar Syndent i Lipikar ulje za pranje kože sa visokom tolerancijom i dodatnom zaštitom.

lipikarLIPIKAR BAUME AP+balzam koži vraća lipide te djeluje protiv iritacije i svrbeži, trenutno umiruje osjetljivu kožu te pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju. Proizvod sadrži inovativni aktivni sastojak Aqua Posae Filiformis koji ponovno uspostavlja i stabilizira ravnotežu kožnog mikrobioma i obnavlja i čuva zaštitnu funkciju kožne barijere.

LIPIKAR SYNDET kremasti je gel za pranje lica i tijela visoke tolerancije, za izrazito suhu, nadraženu kožu koja svrbi te kožu sklonoj iritaciji. Pomaže sačuvati zaštitni sloj kože i stvara osjećaj ugode.

LIPIKAR ULJE za pranje tijela vraća lipide i obnavlja zaštitnu barijeru kože. Prilagođen je svakodnevnoj upotrebi i primjeren je za korištenje između razdoblja akutnih upala kod atopije.

Pozivamo sve da podijele plavi balon za djecu koja pate od atopijskog dermatitisa!

1 od 5 djece češe svoju kožu, a polovica se djece s atopijskim dermatitisom prije prve godine života izliječi do pete godine. Odabirom Lipikara i sudjelovanjem u virtualnoj akciji Podijelite plavi balon pomažete u širenju svijesti o atopiji i borbi protiv bolesti. Sakupljanje balona moguće je online na http://www.laroche-posay.com.hr/lipikar_obitelji (putem e-maila ili društvenih mreža) te u ljekarnama kupnjom njege Lipikar Baume AP+ ili Lipikar Syndeta. Za svakih 500 sakupljenih balona La Roche Posay pomaže jednom djetetu slanjem u školu atopije Lipikar Obitelji @Lošinj u lipnju 2016.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari