Popularne Lidlove igračke ponovno u prodaji od 18.11

Na veselje svih mališana i njihovih roditelja, u Lidl su ponovno stigle popularne drvene igračke. Ove godine igračke su u Lidlovoj ponudi od ponedjeljka, 18. studenoga, i to po odličnim cijenama. Riječ je o edukativnim, interaktivnim, zanimljivim, izdržljivim, sigurnim igračkama koje djeca obožavaju, a kroz njih se zabavljaju i uče.

Drvene igračke posebne su zbog izvrsne kvalitete koju i dječje ruke mogu prepoznati. Izdržljive su i neumorne u svakodnevnoj dječjoj igri, a mogu se i godinama nasljeđivati. Lidl za izradu svojih igračaka koristi, među ostalim, drvo iz šuma nositelja FSC certifikata. FSC certifikat znači da se tim šumama gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Lidlovi proizvodi imaju i TÜV certifikat jer im je sigurnost djece na prvom mjestu. Didaktičke igračke angažiraju djetetova osjetila i maštu te ih potiču na interakciju s drugima.

Iz bogate Lidlove ponude izdvajamo atraktivnu drvenu kuhinju koja će oduševiti sve mališane, tu su i razni drveni setovi za igranje, roštilj na kotačima, gusarski brod ili dvorac. Pravi hit je kuća za lutke na tri kata koja će zabaviti i najzahtjevnije klince. U ponudi su i didaktičke drvene igračke i slagalice. Neodoljive željeznice iz Lidlove ponude pomažu djeci da kroz igru unaprjeđuju motoriku, kreativnost i prepoznavanje oblika. Idealan poklon za vaše male kreativce može biti i set za modeliranje ili plastelin. Drvena staza za kuglanje potiče spretnost u igri i koordinaciju u prostoru, a razveselit će i zabaviti svako dijete. U ponudi su i razne bojanke, lopte, 3D puzzle, lutke, trkaće staze i mnoge druge igračke.

Ovih blagdana, podijelite zabavu i radost sa svojim najmlađima kroz bezbrižnu igru!

Oglas

Komentiraj

komentari