POVRATAK NESTAŠNOG PETRA ZECIMIRA

Predstavljamo prvi trailer filma ‘Petar Zecimir: Skok u avanturu’

On je nestašan, impulzivan, nekada pravi vragolan ali i omiljeni nevaljalac, njuškom i repom – Petar Zecimir – obožavani zec u plavom kaputu koji nam se ovog proljeća vraća na velika platna i to u velikom stilu. S ponekim starim i poznatim trikovima priprema potpuno nove nepodopštine zbog kojih ćemo ga voljeti još više. Pogledajte prvi trailer za dugoočekivani nastavak hita iz 2018. godine – Petar Zecimir: Skok u avanturu.

Neko vrijeme je prošlo otkako su Petar Zecimir i Tomica zakopali ratnu sjekiru, barem prividno. Biba, Tomica i zečevi osnovali su improviziranu obitelj ali unatoč svim nastojanjima, Petarnikako da se riješi svoje nevaljale reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti vlastitog vrta,Zecimir otkriva cijeli novi svijet u kojemu se njegovi nestašluci cijene. Ali u trenutku kadanjegova obitelj odluči sve riskirati kako bi ga pronašla, Petar mora odlučiti kakav zec želi biti.

Petar Zecimir ili u originalu Peter Rabbit na veliko platno iskače ravno iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodanau 45 milijuna knjiga i to na 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača svojevrsna je ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih ali i onih malo starijih.

Njegova prva ekranizacijaiz 2018. godine „Petar Zecimir“ oduševila je sve generacije teju je samo u domaćim kinima pogledalo 60 000 gledatelja.

Redatelj filma ponovno je Will Gluck ali ovoga puta u suradnji sa Zareh Nalbandian. Od glumaca vraćaju nam se Rose Byrne i Domhnall Gleeson a u originalnoj verziji glasove likovima posudili su Margot Robbie, Elizabeth Debicki i James Corden kao Petar Zecimir.

Luka Bulić, Franjo Dijak, Tihana Lazović, Renata Sabljak, Iva Šulentić, Hana Hegedušić, Dušan Bućan, Dalibor Petko, Zlatan Zuhrić Zuhra, Bruno Šimleša … samo su neka od imena koja su svoje glasove posudila u hrvatskoj sinkronizaciji prvog filma a hoće li svi spomenuti glumci glasovno biti i dio nastavka otkrit ćemo uskoro.

Kao što je to bilo prošle godine, i ovoga puta avanture Petra Zecimira bit će zasigurno najveći obiteljski filmski događaj koji će do suza nasmijati i oduševiti sve generacije gledatelja.

Petar Zecimir: Skok u avanturu u kinima na proljeće 2020.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar