Poziv na natjecanje „Poslovni izazov“ za učenike završnih razreda srednjih škola

Započelo je peto izdanje natjecanja „Poslovni izazov“ za učenike završnih razreda srednjih škola Republike Hrvatske. „Poslovni izazov“ organiziraju Visoka škola Nikola Šubić Zrinski i Udruga Inicijativa, s ciljem osvještavanja značaja ranog odgoja i obrazovanja za poduzetništvo.

Natjecanje, na kojem je dosada sudjelovalo više stotina učenika, održava se petu godinu zaredom. Ove godine učenici osmišljavaju i izrađuju poslovni plan za proizvod ili uslugu s motivom „Zrinski“ (kao prvih predstavnika poduzetništva u Hrvatskoj), a sve u smjeru razvoja poduzetničkog razmišljanja i stjecanja poduzetničkih kompetencija.

Uz vrijedne nagrade, između ostaloga i trogodišnje stipendije za redovni stručni studij Ekonomija poduzetništva u vrijednosti većoj od 232.000,00 kuna koju dodjeljuje Visoka škola N.Š. Zrinski, učenici se rado uključuju i jer najboljih 20 učenika sudjeluje u finalu regionalnog natjecanja „Poslovni izazov Zapadnog Balkana” u organizaciji Junior Achievementa, koje se ove godine održava u Beogradu.

Više informacija o „Poslovnom izazovu“ možete pronaći na web stranici natjecanja: www.zrinski.org/poslovni-izazov.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari