Praznici počinju u “HOTEL TRANSILVANIJA 3”

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu (i roditelje) diljem svijeta, a u trećem nastavku naziva “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju” podiže zabavu na novu razinu. Zarazni humor, neočekivana ljubav i nevjerojatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovo ljeto vode nas na najluđe krstarenje za koje nećete htjeti da ikada završi!

Čak dvije premijere animiranog filma “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju” održale su se u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split

Uz projekciju, posjetitelji su uživali u pravoj transilvanijskoj zabavi uz druženje s ekipom i maskotama iz filma, piće dobrodošlice i još pregršt dječje zabave koja je razveselila one najmlađe ali i njihove roditelje.

Premijeri su se pridružili i glumci koji su sudjelovali u sinkronizaciji filma te osobe iz svijeta medija, filma, glazbe…između ostalih i  Dražen Čuček, Goran Grgić, Iris Androšević Pinjuh , Žanamari Lalić, Zoran Pribičević, Damir Hoyka, Kristina Đanić i mnogi drugi.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari