Predstavljamo glumačku ekipu iz hrvatske sinkronizacije!

Luka Bulić, Franjo Dijak, Tihana Lazović, Renata Sabljak, Iva Šulentić, Hana Hegedušić, Dušan Bućan, Dalibor Petko, Zlatan Zuhrić Zuhra, Bruno Šimleša … samo su neka od imena kojasu svoje glasove posudilau hrvatskoj sinkronizaciji animirano-igranog filma Petar Zecimir koji 22.3. dolazi u hrvatska kina!

Kako su se naši poznati domaći glasovi snašli u ulogama pravog malog životinjskogcarstva, naročito zečeva, saznajte uskoro, a do tada bacite pogled na fotografije sa snimanja! Naši glumci su po prvi put pozirali rame uz rame sa svojim animiranim likovima!

Najnestašnijeg i najvragolastijeg zeca u plavom kaputu utjelovit će poznati glas Luke Bulića – našeg proslavljenog komičara/imitatora, glazbenika i voditelja, dok će glas njegovom najvećem suparniku posuditi Franjo Dijak.

Osebujnim sestrama Petra Zecimira Mopsi, Flopsi i Repkici glasove su posudile Tihana Lazović, Nina Kaić Madić i Hana Hegedušić dok se u ulozi Zeca Benjamina, vjernog rođaka u smeđoj jakni, našao Dušan Bućan. Dalibor Petko je jelen Felix koji ima problema s prelaženjem ceste, a Zlatan Zuhrić Zuhra uskočio je u ulogu praščića Blaža.

Ova hrvatska ekipa glumaca u svojim animiranim likovima garantiraju vrhunsku akciju, odličan humor i, prije svega, toplu obiteljsku priču koja će vasnatjerati prvo u kino pa zatim negdje u prirodu ili čak na selo. Jer, uz Petra Zecimira na selu nikad nije bilo zabavnije.

Petar Zecimir ili originalno Peter Rabbit na veliko platno iskače ravno izširom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodana u preko 45 milijuna primjeraka i to na čak 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača je svojevrsna ikona koja je zaludila sve generacije i koja se tradicionalno prenosi s generacije na generaciju. Upravo zato nije niti najmanje iznenađujuće njegovo filmsko ostvarenje.

Avanture Petra Zecimira bit će zasigurno najveći obiteljski filmski događaj ovog proljeća!

Animirano-igrani film Petar Zecimir priča nikad prije ispričanu priču o Petru Zecimiru koja počinje tako što Petar i njegova cijela obitelj preuzme farmu starog gospodina Gregorcate ju počnu uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregorec, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samododatni izazov, nikako prestanak zabave. No, mladi Gregorec nije samo nevjerojatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se naime zaljubljuje u lokalnu slikaricu Bibu koja je ujedno i zekova surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga za otjerati uljeza što na koncu rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lijepe Bibe. Rivalstvo Petra Zecimira i mladog Tomice odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idiličnejezerske četvrti ravno u prometnu londonsku podzemnu željeznicu pa sve do opasnih ulica gradai natrag. Ali na kraju, Petar mora shvatiti da mrkva i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i obitelj.

Animirano-igrani film Petar Zecimir  u domaća kina stiže 22. ožujka!

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar