Prekrasno božićno izdanje Book box paketa Hoću knjigu za male i velike

Hoću knjigu Book box paket je o kojem se priča već mjesecima. Riječ je, naime, o paketu koji sadrži najnoviju knjigu određenog žanra, uz popratne poklone koji su vezani uz tematiku knjige ili njenu naslovnicu. Ovakvi paketi u inozemstvu su postojali već godinama, no knjižarski lanac Hoću knjigu po prvi put ih je predstavio u Hrvatskoj ovoga lipnja, kada su pilot paketi stigli na adrese raznih knjiških blogera i oduševili ih sadržajem. Službena prodaja počela je od rujna, pa su Book box paketi već pronašli svoj dom u domovima mnogih knjigoljubaca. Cijena paketa iznosi 249,00 kuna s uključenom dostavom, dok je sadržaj paketa za kupca puno vrijedniji od toga i prelazi više od 300,00 kuna!

Sadržaj paketa uvijek je tajna, dok se knjigoljupci mogu odlučiti za tri različita žanra – ljubavni, krimi/triler i sf/fantasy, kako bi ipak znali što mogu očekivati kada se jednom odluče za kupnju. Paketi se dostavljaju na dvomjesečnoj bazi, a Hoću knjigu svoje fanove u međuvremenu povremeno iznenadi i posebnim limitiranim izdanjima paketa. Tako je u listopadu bio aktualan paket koji je sadržavao potpisanu knjigu svjetski poznatog autora Markusa Zusaka, a za prosinac su pripremili posebno božićno izdanje te su se odlučili na određeni iskorak. Ovoga su puta predstavili knjigu koju će paket sadržavati, a kutiju napunili s čak 7 poklona!

Božićno izdanje Book boxa postoji u dvije varijante – za odrasle i za mlade. Tako se u u onom za odrasle nalazi vječni klasik po kojem je nastao i film koji ćemo upravo u prosincu moći pogledati u kinima – Male žene, dok onaj za mlade sadrži prekrasnu priču o tome kako smo dobili Djeda Božićnjaka – pod imenom Dječak zvan Božić. I dok je ovaj za odrasle ipak pretežno namijenjen obožavateljicama knjiga, Dječak zvan Božić te popratni pokloni u paketu namijenjeni su i dječacima i djevojčicama.

Narudžbe se već zaprimaju, a krajnji rok za odluku je 20.12., nakon čega se one zatvaraju. Također, božićno izdanje ograničeno je vrlo malim brojem paketa, stoga ne čekajte ni časa nego naručite svoj paket na: bit.ly/BožićniBookBox i razveselite sebe ili svoje bližnje.

Oglas

Komentiraj

komentari