Preslatka ljetna kampanja brenda Luxury Baby Fashion

Ovog ljeta Luxury Baby Fashion predstavlja novu limitiranu kolekciju.

Ovo ljeto dizajnerica Nataša Cifrić predstavlja limitiranu kolekciju idealnu za vruće ljetne dane pred nama.  Naime, radi se o predivnim limitiranim haljinicama za mame i kćeri koje su istog kroja i od istog materijala.

Luxury Baby Fashion brend je koji je osvojio sve mame koje traže jedinstvene odjevne komade i modne dodatke za svoje male princeze. Preslatkim komadima teško je odoljeti,  a nova kolekcija donosi ljetne haljinice i topove, izrađene od najfinije čipke i tila istog kroja za mame i za djevojčice.

Razigrana i romantična kolekcija idealna je za duge šetnje u toplim ljetnaim danima i za posebne i glamurozne prigode, a dolazi u najpopularnijim bojama ove sezone: bijeloj i pastelnoj boji, koje ljeti svi vole nositi. U modnim komadima Luxury Baby Fashiona svaka fashionistica obogatit će i osvježiti svoje kombinacije.

Novitet koji svakako zaslužuje posebnu pažnju su prekrasne “ midi“ i “ maxi“  haljine izrađene od popularne čipke na tilu, te luxury kombinezon za princeze koji dolazi u glamuroznoj zlatnoj i pastel boji.

“Za princeze smo pripremili i ljetne haljinice izrađene od tila s volanima, ali i kupaće kostime s volanima u najtrendi bojama kakve nose samo prave fashion princeze”, rekla nam je dizajnerica Nataša Cifrić koja se krije iza imena Luxury Baby Fashion.

Kampanja je snimana na predivnom Imanju Luna u neposrednoj blizini Zagreba, a glavni modeli i zaštitno lice ljetne kampanje su upravo dizajnerica Nataša i njena kćer Nikol glavna amabasadorica brenda.

“Snimanje je bilo vrlo razigrano i puno ljubavi te smo uspjeli ostvariti ono što mislimo da je jako važno, a to su emocije između mame i kćeri. U dizajniranju nove kolekcije krenula sam kao i uvijek od sebe. Od onoga što bih sama nosila i u čemu se osjećam udobno kada je ljeto, a želim biti chic i u trendu. Sretna sam što su kupci prepoznali našu kvalitetu i dizajn, te sam  izrazito ponosna na to što svakodnevno dobivam  pohvale od klijenata, što je izrazito važno za razvoj brenda. Jako sam ponosna i na svoj novootvoreni WEB SHOP koji sam uspjela realizirati u manje od dvije godine od početka svog rada.“ naglasila je Nataša Cifrić.

Više informacija o novoj kolekciji možete pronaći na službenoj Facebook i Instagram stranici brenda, a u nastavku pogledajte vizuale predivne ljetne kampanje.

Sve proizvode možete naručiti i na novootvorenom WEB SHOPU brenda www.luxurybabyfashion.com

 

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar