Pripremite se za opušteno rađanje

Žene su naučene vjerovati da je s rađanjem povezana velika bol i zbog toga često imaju neprimjeren strah od porođaja. Strah uzrokuje napetost u tijelu, a upravo ta napetost sprječava tijelo da lagano izvede normalnu, fiziološku funkciju rađanja.

Opušteno rađanje je program za buduće roditelje koji traže način kako da porođaj bude što je moguće mirniji, sigurniji i nježniji, bez nepotrebnih intervencija. Trudnice uče otpustiti strah i prihvatiti porođaj kao prirodni čin. Stječu povjerenje da njihovo tijelo zna kako roditi, a porođaj prihvaćaju kao osnažujuće iskustvo.

Tečaj vodi Marija Cukon, koja je nakon uspješne edukacije i asistiranja na dosadašnjim tečajevima postala nova voditeljica programa. Uz završenu edukaciju i mentorstvo, Marija ima bogato iskustvo od čak tri porođaja, i uz to je odgajateljica pa svojim stručnim znanjem i iskustvom dodatno obogaćuje program Opuštenog rađanja.

Za više informacija posjetite http://opusteno-radjanje.kastrapeli.hr/

Tečaj Opušteno rađanje traje 12 sati, i organizira se u četiri radionice po tri sata.

Cijena tečaja: 1.500 kn za trudnicu. Partneri prisustvuju besplatno. Iskoristite popuste!

20% ako se za tečaj prijavite i uplatite ukupan iznos do uplatite ukupan iznos najmanje 15 dana prije početka tečaja 10% ako se za tečaj prijavite i uplatite ukupan iznos najmanje 3 dana prije početka tečaja

Oglas

Komentiraj

komentari