Prljavo kazalište, Zagrebačka filharmonija i akademski zbor „Ivan Goran Kovačić“ obilježili veliko finale akcije Korak u život

Akcija Korak u život već punih osam godina pomaže djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi da nakon punoljetnosti lakše zakorače u život, a početkom prosinca održat će se dodjela novoj, devetoj, generaciji stipendista.

Više od dva sata bezvremenskih hitova legendarnih Prljavaca, ali ovoga puta u nesvakidašnjim, maestralnim, aranžmanima u pratnji Zagrebačke filharmonije i akademskog zbora „Ivan Goran Kovačić“ pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića oduševili su publiku. Koncertu se pridružila i posebna gošća Ivana Kindl, koja je izvela nekoliko hitova u vlastitoj interpretaciji.

„Zahvaljujem se svim partnerima projekta, učesnicima i svim ljudima dobre volje koji su dolaskom na koncert i pozivom na humanitarni broj telefona doprinijeli uspješnosti akcije Korak u život. Projekt se nastavlja, a svi koji žele mogu i dalje dati svoji doprinos pozivom na humanitarni broj telefon 060 9001“, izjavio je predsjednik Rotary kluba Zagreb Kaptol Darko Radišić.

Humanitarnu akciju Korak u život pokrenuo je 2008. godine Rotary klub Zagreb Kaptol. Brojne hrvatske kompanije, ali i veliki broj građana, prepoznali su vrijednost ove akcije te je iz godine u godinu podržavaju svojim donacijama.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari