Profesionalno fotografiranje beba kao najljepši poklon za nove mame

Prinova u obitelji sam je po sebi uzbudljiv događaj, a tako lijepe trenutke potrebno je i ovjekovječiti na pravi način. Sigurni smo da vam je mobitel prepun bebinih fotografija i videa, no ništa se ne može mjeriti s profesionalnim fotografijama u izvedbi stručnih i iskusnih fotografa.

Tržište fotografiranja beba zadnjih godina doživjelo je veliki procvat i ponekad je teško odabrati kojem studiju pokloniti povjerenje oko tako intimnog i velikog životnog događaja. Želite uhvatiti esenciju male prinove te ljubavi cijele obitelji. Isto tako želite nekoga tko će slušati vaše želje, a ujedno predlagati i najbolje poze i scene kako bi uhvatili vašu posebnost i osobnost. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Davita klik (@davita_klik)

Tko je bolji za to od malog hrvatskog studija koji radi posao na razini velikih poznatih imena, no uz puno veći naglasak na individualni pristup i stvaranje opuštene atmosfere. Ne samo da želite imati divine fotografije – želite se cijelog iskustva fotografiranja sjećati kao nečega posebnog, zabavnog i vrijednog novaca i vremena.

Upravo ćete se tako osjećati u studiju Davita klik kojeg vodi srdačna Gordana. Cijelu priču pokrenula je 2015. godine kada je odlučila da će se njen biznis fokusirati isključivo na bebe i obitelji. Time se ističu kvalitetom, iskustvom i načinom rada kojim i od najživahnijih beba stvaranju predivne fotografije. Valja napomenuti da je njihova tvrtka specijalizirana upravo za fotografiranje beba i obitelji čime je kvaliteta izvedbe na najvećem nivou.

Fotografiranje se odvija u udobnosti vašeg doma što je posebno praktično ako imate malu djecu ili bebe. Bilo da želite uspomene sa svojim novorođenčetom, bebom, cijelom obitelji ili već većom djecom, Davita klik napravit će svaku fotografiju vrijednom centralnog mjesta u vašem domu. Bilo da tražite fotografiranje za prigode poput krstitka, rođendana, za vrijeme trudnoće ili jednostavno želite obiteljski album s profi fotkama, kontaktirajte ih s povjerenjem. 

Dodatna pogodnost je da, jednom kada imate savršene fotografije, u Davita klik studiju možete naručiti foto knjige, postere i plakate (u izvedbi njihovog brenda Slika, slika, sličica) kako bi s ponosom pokazivali svoj foto session ostalim članovima obitelji, prijateljima te sami u njima uživali.

A uskoro vas darujemo i besplatnim obiteljskim fotografiranjem – pratite našu Facebook stranicu za više detalja!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Davita klik (@davita_klik)

Foto: Davita Klik

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 2. kolovoza je Aleksandra Mrkonjić Bosak. Molimo dobitniu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari