Projekt Optima Telekoma “Optima časti kinom cijelu obitelj” puni kino dvorane

Zagreb, 15. listopada 2018.“Optima časti kinom cijelu obitelj” kojim će u drugoj suboti svakog mjeseca posjetitelje počastiti novim filmskim naslovima u kojima mogu uživati svi članovi obitelji.

Ovog vikenda održana je prva projekcija filma koju nisu propustili pogledati predstavnici medija i poznate osobe među kojima su bile Lana Klingor Mihić i Doris Pinčić Rogoznica koje su sa svojim obiteljima uživale u animiranom filmu Vili Kočnica. Svi posjetitelji imali su priliku pratiti pustolovine animiranih likova u opuštajućem ambijentu kina, a na poklon su ih dočekale društvene igre uz koje im i kod kuće neće nedostajati zabave. Kino dvorane CineStara u Slavonskom Brodu, Splitu, Zagrebu (Arena Centar), Varaždinu, Rijeci i Osijeku bile su dupkom pune malih i velikih ljubitelja filmova.

 S obzirom na to da je broj ulaznica ograničen potrebno je na vrijeme preuzeti minimalno dvije, a maksimalno pet karata na blagajnama CineStar kina unutar devet dana do početka projekcije.

Optima zna koliko je vrijeme koje provedemo s članovima obitelji dragocjeno i zato poziva sve ljubitelje obiteljskih i dječjih filmova na druženje druge subote svakog mjeseca jer je ugodna kino dvorana savršena za opuštanje s vašom obitelj.

Više informacija o projektu i sljedećoj filmskoj projekciji potražite na: https://www.optima.hr/subotajezaobitelj

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari