Proljetne kolekcije slijeću na pistu Kids Fashion Weekend Showrooma 5. i 6. travnja 2019.

Proljeće je mnogima najposebnije doba godine, dani su sunčani i sve topliji i jedva čekamo isprobati nove modne kombinacije. Baš kao i najmanji! A za njih će se i ove sezone pobrinuti jedino dječje modno događanje u Hrvatskoj, Kids Fashion Weekend Showroom, koje se održava 5. i 6. travnja 2019. u zagrebačkom Kaptol centru. Na piste će u dva dana revija ”sletjeti” proljetne kolekcije brendova C&A, daVida’s, Sweet Beat, Mai by Majda (Mai for girls & Mai for teens), Valens, Modna kućica DIZZY, Kids Fashion LOLI, Koko Kids, MadMia, Sketchers kids i Borovo. Upravo u sklopu Kids Fashion Weekend Showrooma mali fashionisti imat će priliku vidjeti i ekskluzivan preview Hoću knjigu kolekcija školskih torbi za školsku godinu 2019/20.

Ususret samom događanju snimljena je i modna kampanja na kojoj su među prvima nove proljetne modele isprobali Lucija, Erna, Filip i Egon, dječji modeli agencije Fashion Team. Lepršave boho kombinacije za djevojčice i casual kombinacije u plavim i zelenim nijansama za dječake obilježit će proljeće 2019. Fotografkinja Karmen Poznić sjajno je uhvatila atmosferu snimanja, dok se za beauty dio pobrinuo Profokus team.

Kids Fashion Weekend Showroom osim modnih revija i predstavljanja novih kolekcija, donosi i dječje radionice, druženje i fotografiranje s PJ MASKS, Wissper i Super Wings maskotama, brojne modne radionice, kazališne predstave, savjetovanja nutricionistice, te nastupe dječjih izvođača i zborova.

Kids Fashion Weekend Showroom otvara se u petak, 5.4.2019. s početkom u 18h (revija je u 19h), te se nastavlja u subotu, 6.4.2019. s početkom u 15h (revije su u 17h i 19h). Revije u subotu otvorene su za javnost.

Više informacija pronađite na web stranici www.kidsfashionweekend-zagreb.com te na društvenim kanalima Kids Fashion Weekenda –     FB stranici Kids Fashion Weekend i Instagram profilu Kids Fashion Weekend

 

Oglas

Komentiraj

komentari