Pronašli smo najljepše torbe za trendi mame!

Postati mamom jedan je od najljepših osjećaja na svijetu, a nesumnjivo donosi i brojne promjene u život svake žene. Osim promjena na tijelu i svakodnevoj dinamici života, mijenjaju se naše navike, prioriteti i potrebe. Ukoliko ste prije bili tip koji sve potrpa u džep ili u najmanju moguću torbicu, dolaskom bebe to više nije opcija. Ukoliko imate više od jednog djeteta, gotovo da vam treba kofer svaki put kada izađete negdje, pa bilo to i samo u šetnju, zar ne?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wolfy.rs (@wolfy.rs)

Ne čudi da je posljednjih nekoliko godina skovan izraz “Mommy’s bag” misleći pritom na velike, ali moderne torbe u koje stane sve što mami, bebi i cijeloj obitelji treba gdje god da idu. Zašto biste bili osuđeni na glomazne sportske torbe tamnih boja samo zato što vam treba više stvari. Uz ove modele torbi osjećat ćete se moderno i trendi, a i biti mirni jer znate da sa sobom imate sve što vam je potrebno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wolfy.rs (@wolfy.rs)

Obožavamo ove modele u koje, ne samo da sve stane nego smo sigurni da ćete ih koristiti godinama. Već i prije nego dođe beba u nju možete staviti sve što vam je potrebno za rodilište. Poslje je možete koristiti za izlete, parkove ili putovanja, a kada vam više ne služi za bebe, idealna je za teretanu ili pohranjivanje većih stvari.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wolfy.rs (@wolfy.rs)

Oglas

Komentiraj

komentari