Pronašli smo poklon koji će obožavati djeca svake dobi, a uskoro vas njime i darujemo!

Vrijeme darivanja se bliži pa tako i razmišljanja o tome što darivati najmilijima. Ponekad je najlakše odabrati poklone upravo za mališane, a ponekad je baš to najteži posao. Bilo da dijete već ima hrpu igračaka i ne znate čime biste ga oduševili ili voli čitati knjige, ali mu već padaju s police, nije lako odlučiti što darivati.

Kako bismo vam uštedjeli vrijeme i energiju potrage savršenog poklona, pronašli smo ga za vas! Čiri biri bajka nova je društvena igra, hrvatske ideje i dizajna, a prva serija već je rasprodana!

Igra je to koja na neočekivan i zabavan način pruža slobodu, potiče kreativnost i vještinu pripovijedanja. Igranjem djeca vježbaju verbalno i emocionalno izražavanje te odraslima kroz igru mogu ukazati na probleme koji ih muče u stvarnom životu!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Čiri-biri bajka (@ciri_biri_bajka)

Čiri-biri bajka savršena je za one klince kojima je teško naći alternativu mobitelu i raznim ekranima. Vjerujte nam da će ih toliko okupirati da će stalno poželjeti igrati jer ih svaki put očekuje drugačiji razvoj događaja. Čiri-biri bajka je igra uz koju se odrasta i postoji više razina igranja kako bi bila zabavna i prikladna svim uzrastima. Najlakša razina igranja namijenjena je onima koji još ne znaju ili tek uče čitati, jer kroz igru razvijaju govorne i predčitalačke vještine. Osnovnoškolci se mogu samostalno igrati, ali vjerujte nam da je ova igra urnebesno zabavna i odraslima koji se tako kroz igru dodatno zbližavaju sa svojom djecom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Čiri-biri bajka (@ciri_biri_bajka)

O njezinoj kvaliteti i inovativnosti govori i činjenica da ju preporučuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja i mnoge škole je koriste kao alat u radu s djecom, a osim hrvatskog dizajna i ideje, igra ponosno nosi i certifikat Europskog standarda kvalitete.

Više o igri možete vidjeti na službenoj web stranici, gdje je možete i naručiti.

Osvojite Čiri – biri bajku!

Povodom novog izdanja igre darujemo jednog sretnika ili sretnicu s Čiri – biri bajkom. Detalje darivanja uskoro otkrivamo na našoj službenoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 30. studenog je Mali Vrag. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

 

Oglas

Komentiraj

komentari