Pronašli smo preslatke poklone koje će obožavati svi ljubitelji knjiga!

Bilo da ne znate što pokloniti ljubitelju knjiga, a da nije ponovo knjiga ili tražite neki novi naslov za sebe, oduševit ćete se ovim jedinstvenim konceptom na našem tržištu! Naime, Velikogoričanka Ivona nedavno je krenula u poduzetničke vode i stvorila brend Peekabook. Na taj pothvat potaknula ju je ljubav prema knjigama i kutijicama na pretplatu.

Peekabook kutijica svaki mjesec donosi paket iznenađenja posvećen ljubiteljima svijeta knjiga. Svaka kutijica ima novije objavljenu knjigu s odličnim kritikama i 3 do 4 bookish, beauty ili lifestyle proizvoda u punoj veličini, koji će vas inspirirati za ugodno provedeno vrijeme kod kuće. U vrijeme kada smo i dalje većinom svi kod kuće, ovo je savršen poklon za drage ljude i nas same, zar ne?

A ako mislite da već imate dovoljno knjiga, ali obožavate tzv. “bookish” proizvode, u Peekabook webshopu možete kupiti samo njih. Upravo je po tome ovaj brend jedinstven: u njihovom webshopu dostupni su bookish proizvodi od kojih se neki samo ovdje mogu kupiti (npr. dnevnik čitanja, Peekabook bookmarkeri, maska za spavanje, kasice – neke su sami osmislili, a neke se prodaju samo kod njih).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli peekabook (@peekabook.hr)

A kako je došla na cijelu ideju, Ivona objašnjava: “Kutijice na pretplatu jako su popularne vani i posebno mi se sviđa njihov koncept – svaki mjesec na vaš kućni prag stiže potpuno nova kutijica, s nepoznatim sadržajem, ali znate da je povezan s nečim što jako volite. Osjećate se kao da vam je rođendan ili božićno jutro baš svaki put kad ju otvarate. Silno sam si htjela naručiti jednu takvu s knjigama, ali u Hrvatskoj ih tada nije bilo pa sam odlučila osmisliti svoju. Strah i perfekcionizam odgađali su realizaciju malo više od dvije godine, ali želja da postoji kutijica koja će usrećiti sve nas koji volimo knjige i sve što je s njima povezano ipak je bila veća.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli peekabook (@peekabook.hr)

I dobro da je, jer je Peekabook brzo osvojio srce hrvatskih ljubitelja knjiga. U njihovom webshopu možete naručiti prošle brojeve kutijica ili se pretplatiti na nove ako želite da baš sve bude iznenađenje!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 11. svibnja je Iveta Ivanković Vlahović. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju!

Foto: D. Kovačević/Instagram

Oglas

Komentiraj

komentari