Proslavom 15. po redu Obiteljskog dana dm zahvalio svojim djelatnicima!

U nedjelju, 16. lipnja na dm-ovom Obiteljskom danu okupilo se više od 2.500 djelatnica i djelatnika iz 61 grada koji su u društvu članova svojih obitelji došli iz cijele Hrvatske. Proslavu zajedništva dm-ovaca ispred dm-ove Centrale na zagrebačkome Jankomiru upotpunile su sportske igre te drugi edukativno-zabavni sadržaji za cijelu obitelj.

Tom prigodom svim posjetiteljima bila su otvorena vrata Upravno–distributivnog centra dm-a, dok su djeca sudjelovala u brojnim aktivnostima poput radionice oslikavanja lica, vodenog rollera, dvorca na napuhavanje, trampolina i tobogana. U likovno-ekološkoj radionici promišljala su o važnosti zaštite okoliša, razvijajući pritom svoje kreativne vještine.

Iskustvo slobodnog penjanja umjetnom stijenom ili pustolovne igre Escape room ostat će u sjećanju brojnih sudionika dm-ovog Obiteljskog dana. Na cjelodnevnom događanju posjetiteljice su se mogle osvježiti i našminkati proizvodima iz dm-ovog asortimana, dok su posjetitelji u SEINZ. korneru rado stilizirali svoju frizuru i bradu i pritom probali novu dm marku proizvoda za modernog i osviještenog muškarca. Brojne fotografije ovjekovječile su dan proveden u dobrome društvu uz raznovrsne poslastice među kojima su se našli i zdravi zalogaji dmBio palačinki.

U dm-u razvijamo prijateljsko ozračje među svim djelatnicama i djelatnicima te članovima njihovih obitelji jer su nam čovjek i njegove potrebe važan putokaz u svemu što činimo. Raduje me svaka prilika koju provodimo u toplome ozračju zajedništva, osobito kada vidim tolika ozarena lica najmlađih članova naših obitelji koji daju smisao i motiv svemu što činimo. Obiteljski je dan i poseban oblik zahvale svim djelatnicama i djelatnicima na iznimnome trudu i zalaganju bez kojih naš uspjeh i mjesto lidera na drogerijskom tržištu u Hrvatskoj ne bi bili mogući“, istaknuo je direktor dm-a Mirko Mrakužić.

Obiteljski dan dm je prvi put obilježio prije 15 godina. Cilj mu je osnažiti povezanost svih dm-ovih djelatnica i djelatnika, a članovima njihovih obitelji omogućiti da se upoznaju s radnim okruženjem i ozračjem koje dm njeguje od prvoga dana. Prema nezavisnim istraživanjima portala Moj posao, građani već 10 godina zaredom dm proglašavaju najpoželjnijim poslodavcem, dok je dm prema ocjenama djelatnika već 12 godina zaredom među tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj.

 

Oglas

Komentiraj

komentari